Clinton afbrudt i Sønderborg-tale: Hillary ringede

Tilhørere fik sig en uventet overraskelse, da noget pludselig begyndte at røre på sig i Bill Clintons bukser

Mandsopdækket af secret service-vagter ankom Bill Clinton i går eftermiddags til Sønderborg. Her ses han ved Hotel Comwell i byen, hvor han tog sig tid til at tale med nogle af de fremmødte journalister. (Foto: Christer Holte)
Mandsopdækket af secret service-vagter ankom Bill Clinton i går eftermiddags til Sønderborg. Her ses han ved Hotel Comwell i byen, hvor han tog sig tid til at tale med nogle af de fremmødte journalister. (Foto: Christer Holte)

Der var rungende applaus i hele salen, da USA's 42. præsident Bill Clinton i går aftes trådte på talerstolen i Alsion i Sønderborg foran knap 800 tilhørere.

Her fremhævede den karismatiske eks-præsident Danmark som et af verdens foregangslande på miljøfronten - Og især værtsbyen for CSR-Award-showet, Sønderborg, fik stor ros med på vejen for byens mål om at nedbringe sin CO2-udledning.

– Det er imponerende, hvad I allerede har opnået. Og jeg er sikker på, at I inden 2029 har nået målet med at være helt CO2-neutrale, sagde Clinton, der samtidig roste byen for at skabe økonomisk vækst på baggrund af sin miljøpolitik.

Hillary ringede
Midt i Clintons tale skete der dog pludselig noget ganske uventet.

En høj ringetone fra en mobiltelefon et sted i salen afbrød Clinton, og på flere af rækkerne begyndte folk at vende og dreje sig i stolene for at spotte synderen.

Det viste sig dog, at lyden kom fra Clintons egen bukselomme.

Han var dog hurtigt til at tage den:

- Det er min kone, der ringer, forklarede han, hvorefter salen brød ud i latter.

- Det er kun min familie, der har nummeret her, tilføjede han uden at afbryde samtalen med hustruen.

- Jeg står lige og holder en tale i Danmark, forklarede han Hillary, hvorefter han lagde på og igen henvendte sig til salen:

- Ja, hun er i Australien nu, fik vi at vide.

Efter det lille intermezzo vendte Clinton tilbage til sin tale, hvori han gentagne gange understregede, at verden skal bekæmpe fattigdom og miljøkatastrofer ved at fremme mere bæredygtighed.

Og igen fik Danmark et par skulderklap med på vejen.

- Ingen gør det bedre, end I gør det. I skal fortsætte ad den vej, sagde han.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen