Petraeus-elskerinde drukner sorgerne i vin

Paula Broadwell set for første gang, siden sexskandalen væltede CIA-bossen David Petraeus

Paula Broadwell fotograferet hjemme hos sin bror i Washington, hvor hun skyller sexskandalen ned med et glas vin. (Foto: AP)
Paula Broadwell fotograferet hjemme hos sin bror i Washington, hvor hun skyller sexskandalen ned med et glas vin. (Foto: AP)

Paula Broadwell - elskerinden, der fældede CIA-chefen David Petraeus - har holdt lav profil, siden sexskandalen eksploderede, men nu er hun dukket op i køkkenet hos sin bror i Washington - med et glas vin i hånden.

Her har Paula Broadwell, en 40-årig reserveofficer og forfatter, sammen med sin mand og parrets to sønner hidtil holdt sig skjult fra pressen.

Broadwell var derfor ikke hjemme, da hendes hus i Charlotte, North Carolina, mandag blev endevendte af ti FBI-agenter, der beslaglagde harddiske, billeder og dokumenter i jagten på følsomme og fortrolige informationer.

David Petraeus, en af USA's mest respekterede generaler, trådte fredag tilbage fra posten som chef fra den amerikanske efterretningstjeneste, da det kom frem, at han havde haft en affære med Broadwell.

Læs også:

Se også: CIA-boss efter affære: Jeg fortryder alt
Se også: CIA bossens elskerinde chikanerede rival

Sexskandalen - der satte en brat stopper for Petraeus’ karriere - har også ramt den øverstkommanderende for USA's styrker i Afghanistan, John Allen.

Allen skal nemlig have sendt ’upassende’ e-mails til en kvinde, 37-årige Jill Kelley, som spiller en nøglerolle i skandalen.

John Allen - der insisterer på, at han ikke har gjort noget forkert - skal have udvekslet tusinder af e-mail-beskeder med Jill Kelley, der er tilknyttet en militærbase i Tampa, Florida, hvor både Allen og Petraeus har gjort tjeneste.

Det var Jill Kelley, som kontaktede FBI, efter hun havde modtaget truende e-mails fra Broadwell. Broadwell skrev ifølge amerikanske medier blandt andet, at Kelley skulle ’holde nallerne’ fra hendes fyr.

Læs også:

Se også: Her er kvinden der fældede CIA chef
Se også: CIA-chef trækker sig - bollede udenom

Det Hvide Hus siger, at præsident Obama fortsat har tillid til general John Allen, der er udset til posten som USA's øverstkommanderende for Nato i Europa.

- Jeg kan fortælle, at præsidenten har meget høje tanker om general Allen, hans arbejde for vores land og alt, hvad han har gjort i Afghanistan, siger talsmanden Jay Carney.

Præsident Obama sagde på et pressemøde onsdag, at der ikke er tegn på, at hemmeligstemplet materiale er blevet afsløret som følge af sexskandalen.

1 af 4 David Petraeus og Paula Broadwell mødtes, da hun skrev biografien 'All In' om den firstjernede general. (Foto: AP)
2 af 4 Jill Kelley satte FBI på sporet af affæren mellem Paula Broadwell og David Petraeus. (Foto: AP)
3 af 4 General John Allen (tv.) og general David Petraeus byder den amerikanske forsvarsminister, Leon Panetta, velkommen til Afghanistan i sommeren 2011. (Foto: AP)
4 af 4 Paula Broadwell fotograferet hjemme hos sin bror i Washington, hvor hun skyller sexskandalen ned med et glas vin. (Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen