Jan om aflyst julehygge: De går i små sko

Det var en god eid-fest, men det er synd, at julen er skrottet, mener beboer i Egedalsvænge

Her var hoppeborge og flere hundrede mennesker, da der blev holdt Eid-fest i Egedalsvænge i Kokkedal i slutningen af september. (Foto: Thomas Sjørup)
Her var hoppeborge og flere hundrede mennesker, da der blev holdt Eid-fest i Egedalsvænge i Kokkedal i slutningen af september. (Foto: Thomas Sjørup)

I alle de 25 år Jan Aalborg har boet i Egedalsvænge i Kokkedal, har beboerne til jul kunnet nyde synet af et juletræ i december.

Sådan bliver det dog ikke i år, hvor et flertal i bestyrelsen har besluttet at droppe symbolet på den kristne højtid.

Læs også:

Se også: Fem muslimer aflyser dansk julehygge

Jan Aalborg er ked beslutningen:

- Det er at gå i lidt små sko, synes jeg. Jeg ved slet ikke, hvad her foregår - om de har overskredet budgettet pga Eid-festen. Der var hoppeborge og alt muligt - måske er der ikke så mange penge tilbage, siger Jan Aalborg til ekstrabladet.dk.

Det afviser formanden for afdelingsbestyrelsen Karin Leegaard Hansen dog er tilfældet. Det er et lille muslimsk flertal i bestyrelsen, der har stemt julehyggen ned. Og det er ikke et pengespørgsmål, understreger formanden, som var med til at stemme for Eid-festen, der kostede 60.000 kroner. Til sammenligning ville juletræ med videre koste i omegnen af 7000 kroner.

Læs også:

Se også: Formand om aflyst jul: Det er trist

Jan Aalborg er ellers glad for de nye initiativer, som bestyrelsen på det seneste har taget og deltog også i Eid-festen i slutningen af september.

- Jeg synes, initiativet var godt. Men jeg vil selvfølgelig gerne have et juletræ prioriteret. Jeg har selv siddet i bestyrelsen, og juletræet er jo en tradition.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen