Annonce:
Annonce:

Dommedagsprofet: En halv million danskere vil dø

Profeten fra Parowan, USA, har dystre nyheder til danskerne – og resten af verden: - Dette er Guds endefuld til menneskeheden

Atomkrigen vil ifølge profeten koste to milliarder mennesker livet, siger han. (Foto: Benjamin Kürstein)
Atomkrigen vil ifølge profeten koste to milliarder mennesker livet, siger han. (Foto: Benjamin Kürstein)
Annonce:
Følg Samfund

PAROWAN, UTAH (ekstrabladet.dk): - Jeg har hørt, at danskerne er både flinke og ærlige mennesker. Jeg er derfor ked af at fortælle, at en halv million danskere vil dø, når Tredje Verdenskrig bryder ud.

Parowan-profeten - alias Leland Freeborn - har brugt de sidste 36 år på at forudsige den næste verdenskrig, som ifølge amerikaneren vil koste to milliarder mennesker livet. Danmark undgår heller ikke at mærke Guds straf, siger han.

- Når børn er frække, giver vi dem en endefuld. Dette er Guds endefuld til menneskeheden. Vi har været frække, og nu skal vi have smæk.

Leland Freeborn, der er født og opvokset i den amerikanske mormonstat Utah, fik sin 'guddommelige åbenbaring', da han lå i koma i tre uger efter et flystyrt i 1976.

Annonce:

- Gud viste mig videoer af fremtiden. Gud har utrolige videoer, forklarer den ældre herre, da ekstrabladet.dk møder ham i hans hjem i flækken Parowan.

Kun knogler tilbage
Huset flyder med brochurer, løbesedler og små flasker jod, som han omdeler, når han rejser rundt i USA og fortæller om sit guddommelige syn. Han husker det i grusomme detaljer.

- Jeg så paddehatten. Jeg så skyskrabere blive væltet omkuld. Jeg så mennesker, der fik brændt kødet af kroppen, så der kun var knogler tilbage.

- Jeg har intet valg. Gud gav mig denne indsigt, og det er min pligt at fortælle resten af verden om det, så folk kan nå at bekende sig til Vorherre, siger han og tilføjer:

- Gud har sendt jer, så I kan tage dette budskab til danskerne.

Har flere koner
Parowan-profeten begyndte at prædike dommedag efter flyulykken, der kostede begge knæ, milten og førligheden i denne ene hånd. Han kan kun bevæge sig rundt ved hjælp af krykker.

Annonce:

Han fortæller, at han er polygamist og har 32 børn med adskillige koner, men huset er tomt og stille, mens vi er på besøg.

- Jeg har flere koner end profeten Abraham. Du får mig ikke til at fortælle hvor mange, ler han.

Profeten viser et landkort, som illustrerer, hvor de russiske atombomber vil hagle ned over USA. Det er især storbyer og militæranlæg, der står for skud.

Atomkrig til jul
Han fortæller, at 100 millioner amerikanere vil dø i atomkrigen, der ifølge profeten bliver udløst, når Israel i nær fremtid indleder en militæraktion mod Iran.

- USA er allierede med Israel, og Rusland støtter Iran. Så har vi balladen, siger han og forudsiger, at atomkrigen vil blive en realitet i dagene omkring julen i år.

Profeten erkender, at han før har taget fejl af datoen. Men han siger, at han havde ret med hensyn til O.J. Simpsons frifindelse og Al Gores nederlag til George W. Bush ved præsidentvalget i 2000.

Annonce:

Han tør dog ikke spå om udfaldet af det amerikanske præsidentvalg, der afholdes den 6. november. Men han håber, at USA får ny præsident.

- Det er vigtigt, at Obama taber. Ellers går det først ad helvede til, lyder det fra profeten.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: