Hilsen til sex-forbryder: 22-årig tog sit liv i arresthus

Var muligvis offer for sædelighedsforbryder, der fik dom i går

Nu bekræfter politiet i Næstved overfor ekstrabladet.dk, at en 22–årig mand med det, som var skrevet på en dør ind til retten, ganske rigtigt tog sit eget liv i Køge Arresthus tilbage i 1990. (Foto: Ekstra Bladet)
Nu bekræfter politiet i Næstved overfor ekstrabladet.dk, at en 22–årig mand med det, som var skrevet på en dør ind til retten, ganske rigtigt tog sit eget liv i Køge Arresthus tilbage i 1990. (Foto: Ekstra Bladet)

’Fledelius glem ham aldrig. Hængte sig i arren (formentlig arresten red.) på grund af dig’.

Sådan stod der skrevet på retsbygningen i Næstved forud for dommen i går over den pædofile ekspolitibetjent Jørgen Fledelius.

s:

Se også: Graffiti til sex-tiltalt eks-betjent: 'Glem ham aldrig'

På to indgangsdøre til retten var malet et navn, et kors, 1990 og RIP (rest in peace red.)

Teksten mere end antydede, at den nu 55–årige Jørgen Fledelius skulle have andel i, at et af hans ofre fra en tidligere sexsag begik selvmord i et arresthus.

Politi bekræfter
Nu bekræfter politiet i Næstved overfor ekstrabladet.dk, at en 22–årig mand med det pågældende navn ganske rigtigt tog sit eget liv i Køge Arresthus tilbage i 1990.

– Den unge mand afsonede en dom for røveri. Men vi ved ikke, om han er identisk med et af ofrene i den tidligere sædelighedssag mod politibetjenten. Det er en af de ting, vi forsøger at få svar på under efterforskningen af hærværket mod retsbygningen, siger Kurt G. Nielsen fra lokalpolitiet i Næstved.

Jørgen Fledelius blev for 22 år siden idømt halvandet års fængsel for sexmisbrug af en række utilpassede drenge, mens han gjorde tjeneste ved politiet i Næstved.

Efter dommen blev han sparket ud af korpset.

I går fik den tidligere politimand tre års ubetinget fængsel for at have sexkrænket ni mindreårige drenge.

Sådan var der malet på retsbygningen og indgangsdørene forud for dommen i går over den pædofile eksbetjent Jørgen Fledelius

ekstrabladet.dk har valgt ikke at skrive navnet på den 22-årige, men kendte du ham, vil vi gerne tale med dig, skriv til os på 1224@eb.dk

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen