'Uretfærdigt' at Rune gik bort

Venner, bekendte og aldeles fremmede hylder Rune for hans kamp for indsamling til kræftbehandling og for hans kamp mod døden

I går tabte Rune kampen til leukæmien, men i dag hyldes han på Facebook.

- Det er så trist og uretfærdigt at du skulle forlade denne jord så tidligt.

Sådan skriver en kvinde på den Facebook-side, der var oprettet til fordel for den nu afdøde Rune Diament i kampen mod leukæmi.

Læs også:

Se også: Indsamlede 200.000: Nu er Rune død

Og ordet 'uretfærdigt' går igen mange gange.

I en alder af blot 30 år sov den unge journalist ind i går kort før klokken 14.

På vegne af Runes familie blev der derefter sendt en tak ud til alle, der har givet deres medfølelse til kende over for familien.

- Vi kan aldrig nogensinde sige tak nok til alle jer, der med jeres støtte både gennem ord, bidrag og kærlige tanker har fyldt Runes sidste tid med kærlighed, lys og håb. Vi kan ikke udtrykke med ord hvor meget det har betydet, både for Rune og for hans nærmeste. Af hele vores hjerter: Tak!, står der på Facebook.

Huskes for evigt
Tabet af Rune Diament har øjensynligt påvirket mange, og den ene kommentar efter den anden vælter nu ind på Facebook, hvor hans alt for tidlige død begrædes. Og Rune har virkelig efterladt sig et stærkt minde i mange til trods for sine alt for få leveår.

- Må du hvile i fred kære Rune. Din livsglæde og dine modige handlinger til det sidste vil følge mig resten af livet. Til hans familie og nære venner: må hans lys brænde forevigt i jer, skriver en kvinde, der tilsyneladende ikke kender Rune personligt.

Og at Rune har sat sine spor i det jordiske synes kun at blive bekræftet, hvis man læser videre i de mange kommentarer:

- Dejlige Rune - du åbnede dit hjerte for livet og levede hvert eneste hjerteslag. Dine hjerteslag vil leve som et ekko der forplanter sig videre hos os alle, lyder det flot fra en anden kvinde.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen