Annonce:
Annonce:

DF: Ingen grund til kritik af Palads

Palads giver stor undskyldning på Facebook efter generaliserende opslag, men det behøver de slet ikke, mener Martin Henriksen fra DF

Annonce:
Følg Samfund

DFs integrationsordfører Martin Henriksen forstår godt at palads-biografen informere sine danske kunder om et højere støjniveau og andre gener i forbindelse med ramadanen, fordi det er jo rigtigt, mener han.

Læs også:

Palads advarer mod muslimer

- Det er velkendt at ramadanen i en årrække har givet problemer i folkeskolen med fastende børn, og børn der bliver væk fra undervisningen eller vanskeliggør undervisningen, ligesom børn og unge i bestemte boligområder er sent ude om aftnen, og har en uheldig adfærd, ja, desværre også til tider en aggressiv adfærd. Når vi ved, at det gør sig gældende andre steder i samfundet, ville det jo være mærkeligt, hvis det var anderledes i palads-biografen, hvorfor det er iorden at informere kunderne, skriver Martin Henriksen i en mail til ekstrabladet.dk

Annonce:

Undskylder på Facebook
Biografen har skrevet en stor undskyldning på deres Facebookside, efter ekstrabladet.dk skrev om plakaten.

'Undskyld. Vi beklager den ophængte seddel. Det var en dum måde at fortælle om en særlig festlig dag i Palads. Det var bestemt ikke vores hensigt at genere nogen. Tværtimod. Sedlen er for længst fjernet og vi håber at alle får en dejlig aften i Palads'.

Martin Henriksen mener dog slet ikke at biografen begynder at undskylde.

- Jeg tror, at Palads er klar over at kulturmødet for mange danskere er forbundet med noget negativt. Istedet for at kritisere Palads, og tvinge dem til at trække i land, burde man diskutere hvorfor kulturmødet mellem muslimer og danskere alt for ofte ender galt.

Det handler jo dybet set om at ihvertfald nogle muslimer har en adfærd og mentalitet, som virker generende, eller ligefrem truende og ubehagelig på andre mennesker. Hvis vi får gjort op med det, er det godt for både danskere og udlænding, lyder det.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: