DHL-stafet: Virksomhederne ruller det tunge skyts frem

Virksomheder invaderer DHL-løbet. De bruger løbet som en social begivenhed, der skaber sammenhold blandt medarbejderne. Derfor disker de gerne op med både mad og kolde fadøl

DHL-stafetten starter i dag i Odense. (Foto: Ditte Valente/POLFOTO)
DHL-stafetten starter i dag i Odense. (Foto: Ditte Valente/POLFOTO)

Teltene er slået op på plænen nær Fruens Bøge i Odense, hvor startskuddet til DHL-stafetten i dag lyder klokken 16.

Under teltdugene står forfriskninger klar til de mange motionister, der skal over målstregen. I alt skal 15.000 forcere det fynske terræn.

Ifølge løbsleder Lars Utzon skyldes den store tilslutning til løbet, at det er et socialt løb.

- DHL-stafetten er jo en totaloplevelse, hvor man både får motion og socialt samvær. Derfor forventer vi, at stemningen bliver ekstraordinær god, for folk kommer i høj grad på grund af det sociale, fortæller han.

Læs:

Se også: DHL: Æv, overhalet af lille, tyk dame fra holdet 'Skovsneglene'

Svedigt samvær
Mange af de deltagende hold kommer fra forskellige arbejdspladser.

- De bruger det som en aktivitet, der samler virksomheden. Derfor sætter de alle sejl ind for at give medarbejderne en god oplevelse, siger Lars Utzon.

Det kan deltager Marianne Risager nikke genkendende til. Hun har samlet 11 hold fra hendes arbejdsplads på Radiologisk Afdeling på Odense Universitetshospital, som i dag snører løbeskoene.

- Alle fra afdelingen glæder sig enormt meget. Det er en ting, der skaber socialt samvær på tværs af medarbejderne i afdelingen, og det giver bonus i arbejdstiden, forklarer Marianne Risager.

Løbere trakteres i teltene
Mange af virksomhederne benytter lejligheden til at rulle det helt store skyts frem for at give deres medarbejdere en god oplevelse.

- Der er mange, der tager telte med, hvor der står folk klar til at varte dem op. Der er sågar nogle, der medbringer egen kok og fadølsanlæg, fortæller Lars Utzon.

Det løbende folk fra Odense Universitetshospital går heller ikke derfra med tomme maver.

- Vi har booket os ind i nogle af de telte, som løbsledelsen sætter op. Så køber vi madkurve og tager kage med. Det er med til at styrke sammenholdet i afdelingen, fortæller Marianne Risager.

Med solen bagende ned over ruten er der for Radiologisk Afdeling og resten af deltagerne lagt i ovnen til et løb af sociale dimensioner. Efterfølgende rykker DHL-stafetten videre til Aarhus, København og Aalborg.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen