TV: Overlevede flystyrt - 'så har jeg også prøvet det'

Alec Arhets var ombord på det fly, der fløj direkte ind i et træ. Alle fire ombord overlevede, og de havde lige efter styrtet overskud til at joke med det

Alec Arhets overlevede et flystyrt, som han filmede fra start til slut. Han er natuligvis lykkelig over at være i live. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
Alec Arhets overlevede et flystyrt, som han filmede fra start til slut. Han er natuligvis lykkelig over at være i live. (Foto: Screendump fra tv-indslag)

I denne uge dukkede utrolige videooptagelser af et flystyrt filmet fra cockpittet op på internettet.

Videoen blev lagt på YouTube af Alec Arhets, der selv stod bag de skræmmende optagelser.

Han og to kammerater var den 30. juli på vandring i bjergene i den amerikanske delstat Idaho. De skulle flyve op i en bjergby sammen med piloten Les Gropp i hans lille enmotorsfly.

Men som Ekstra Bladet TV kunne fortælle og ikke mindst vise torsdag, gik flyturen helt galt.

SE OGSÅ:

Et skræmmende syn. Fire passagerer overlevede et flystyrt i dette lille propelfly. (Foto: Screendump fra tv-indslag) Samfund - 9. aug. 2012 - kl. 15:49 TV: Vilde optagelser - flystyrt filmet af passagerer

Få minutter efter take off begyndte flyet at tabe højde, og kort efter bragede det lille fly ind i flere træer og styrtede til jorden.

Grinede efter styrtet
- På det tidspunkt tænker man bare 'det her sker bare ikke', og i næste øjeblik kan man høre træerne ramme flyet 'pow pow', siger Alec Arhets i et tv-interview.

Se interviewet med Alec Arhets i tv-indslaet over artiklen

Alle fire ombord slap med livet i behold, og da de først var kommet til sig selv efter styrtet, var der faktisk plads til at joke med situationen.

- Jeg sagde bare 'så kan man krydse flystyrt af listen'. Jeg var vist i chok, men de andre grinede. Ja, vi var bare glade for at være i live, siger Arhets.

Årsagen til styrtet er endnu ikke fastslået, men de fire ombord fortæller selv, at de ramte et stort lufthuld, der fik flyet til at tabe højde, ligesom den høje varm kan have haft indflydelse.

Se interviewet og de vanvittige optagelser i tv-indslaget over artiklen

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen