TV: Nød I udsigten, drenge? Her er hun

Tirsdag bragte Ekstra Bladet TV optagelser af en russisk kvinde, der klatrede rundt på en høj bygning, mens hun filmede sig selv fra en pikant vinkel - nu har vi fundet hende i fuld figur

Her er hun så - glad og lettet tydeligvis. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
Her er hun så - glad og lettet tydeligvis. (Foto: Screendump fra tv-indslag)

Da Ekstra Bladet i tirsdags fortalte historien, at om unge i primært Rusland og Ukraine filmer sig selv, mens de uden sikkerhedsudstyr kravler rundt på høje bygninger, var begejstringen især stor for en russisk kvinde.

Over 100 kommentarer er der skrevet til artiklen, hvor alt fra højdeskræk til store bryster bliver debatteret.

SE INDSLAGET HER:

Sikke en udsigt! (Foto: Screendump fra tv-indslag) Samfund - 7. aug. 2012 - kl. 11:20 TV: Nyd den dødsensfarlige udsigt, drenge!

På den russiske kvindes optagelser er det nemlig ikke kun højden og det farlige stunt, der imponerer, men også hendes bryster gør et stort indtryk.

De unge mennesker lægger deres optagelser af den farlige hobby på nettet for at imponere andre ligesindede - de såkaldte 'skywalkers'. Og man må sige, at kvinden, der ifølge nyhedssiden Russian Today er fra Moskva, imponerer.

Flere ærgrer sig måske over, at man ikke ser kvinden i fuld figur, men det har de kameraglade, unge russere selvfølgelig også sørget.

SE OGSÅ:

Samfund - 6. apr. 2012 - kl. 11:51 TV: Vovehals kravler rundt på skyskraber

Efter pigen har gået rundt på jernpillerne, der stikker ud fra den høje bygning, tager hun kameraet af sit hoved og lader sig filme af en mand, der er med oppe på toppen af bygningen.

Se hende i tv-klippet over artiklen

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen