Kasi-Jesper plaprer løs om skatte-sag

Mens fogedretten har forbudt Ekstra Bladet at bringe nye afsløringer på baggrund af de skattedokumenter, avisen er i besiddelse af, fortæller han selv til Jyllands-Posten, at Skat har spærret familiens konti

Jesper Nielsen ankommer her til fogedretten. (Foto: Jakob Jørgensen)
Jesper Nielsen ankommer her til fogedretten. (Foto: Jakob Jørgensen)

Jesper 'Kasi' Nielsen er tilsyneladende ikke mere krænket over Ekstra Bladets skatte-afsløringer, end at han selv fortsætter med at fortælle vidt og bredt om sagen.

Ekstra Bladet kunne mandag afsløre, at Jesper Nielsen, hans søster Annette Nielsen og moderen Dorthe Nielsen samt deres selskaber er blevet knaldet af Skat, der kræver 168 mio. kr af familien. Dermed beviste avisen over for offentligheden, at den virkelige forklaring på, at Jesper Nielsen lukkede AG Håndbold var, at Skat havde krævet klubben konkurs for at stille alle hans kreditorer lige.

I et forsøg på at forhindre nye oplysninger til offentligheden om den verserende skattesag begærede Jesper Nielsen et fogedforbud mod Ekstra Bladet, som i går blev pålagt af fogedretten ikke at bringe nye oplysninger om sagen mod familien Nielsen på baggrund af de skattedokumenter, som avisen er i besiddelse af.

Læs også:

Jesper 'Kasi' Nielsen fik delvis medhold i Fogedretten. (Foto: Claus Bjørn Larsen) Samfund - 8. aug. 2012 - kl. 17:44 Kasi-Jesper fik delvis medhold i Fogedretten
Se også: Kasi betalte ikke en krone i skat
Se også: Kasi-Jesper risikerer fængsel
Se også: Kasi-familien skylder 168 mio. kr. i skat

I fogedretten argumenterede Jesper Nielsen bl.a. med, at skatteoplysningerne var en krænkelse af privatlivets fred, men i dagens udgave af Jyllands-Posten frembringer Jesper Nielsen selv flere detaljer fra sagen.

Han fortæller, at han flere gange har bedt om at få nye sagsbehandlere på sagen, fordi han mente sig dårligt behandlet, efter Skat i sidste måned bl.a. foretog arrest i alle familiens værdier.

- Ejendomme, aktier, biler, kontanter. Alt, siger Jesper Nielsen til Jyllands-Posten.

- Vores kontokort er spærret. De har taget mine børns opsparinger, de har taget min fars pension. Det er meget nedværdigende for en familie, som altid har svaret enhver sit, og det er på baggrund af et fantasikrav fra en syg lille skattemand, fortsætter han.

Ifølge Jesper Nielsen er kammeradvokaten dog gået med til at frigive tre gange 50.000 kr. til leveomkostninger.

Skat ønsker ikke at udtale sig i sagen.

Ekstra Bladet forsøger løbende at få kommentarer fra Jesper Nielsen, men han ønsker ikke at tale med Ekstra Bladet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen