Ægte kærlighed: Fandt hinanden på Facebook efter 25 år

Danske Johannes og norske Ellinor blev venner på Facebook efter mange års adskillelse. Nu er de blevet gift

Ægte kærlighed: Johannes Glundø og Ellinor Aleksandersen fandt sammen igen efter 25 års adskillelse. (Privatfoto)
Ægte kærlighed: Johannes Glundø og Ellinor Aleksandersen fandt sammen igen efter 25 års adskillelse. (Privatfoto)

Tilbage i 1986 var danske Johannes Glundø forelsket i norske Ellinor Aleksandersen og omvendt. De var kærester i et års tid, indtil Johannes flyttede tilbage til Danmark og et andet liv. Men takket være Facebook blev de to ungdomskærester igen forenet. Nu er de desuden blevet gift, oplyser sagat.no.

Johannes fortæller, at han i en periode i 2009 var let deprimeret, og at han derfor brugte meget tid på Facebook. Pludselig dukkede Ellinors navn op.

- Jeg kunne huske, at hun var fra Tana og sendte en venneanmodning. Så skrev vi frem og tilbage i nogle måneder.

I maj måned samme år besøgte Ellinor en veninde i Danmark, og der mødtes hun med Johannes.

- Jeg havde en kæreste på det tidspunkt, men tænkte, at det da kunne være sjovt at mødes med en gammel veninde, siger Johannes Glundø.

Havde aldrig glemt hinanden
Men følelserne fra dengang de var ungdomskærester, var ikke forsvundet. De havde blot ligget i dvale i mere end et kvart århundrede.

- Da jeg så ham, fandt jeg ud af, at jeg aldrig havde glemt ham, sagde Ellinor, som kort efter måtte rejse tilbage til Norge med uro i maven. Der gik et par måneder, før at parret sås igen.

- Det gik ikke så godt med kæresten, så jeg besluttede mig for, at besøge en ven, der bor i Finmark. Der mødtes vi, fortæller Johannes Glundø.

Flyttede ind med det samme
Danskeren tog hjem efter en uge, men det endte med at være et kortvarigt ophold.

- I november pakkede jeg min bil, så der ikke kunne klemmes mere ind i den. Så kørte jeg fra Roskilde til Tana i Finmark. Det er 2450 kilometer, fortæller han.

Johannes flyttede ind hos Ellinor, men depressionen befandt sig stadig i Johannes indre, hvilket gjorde forholdet lidt beværligt i starten.

- Han havde sine problemer, men samtidig også en utrolig evne til at komme ud af dem. Nu har vi det godt, lyder det fra Ellinor.

Johannes mener, at det var hans hustru, der kurerede ham for de dårlige tanker.

- Vi talte meget sammen den første måned. Hun var så sød og hyggelig. Uden Ellinor ved jeg simpelthen ikke, hvad der ville være sket. Hun har reddet mit liv, siger Johannes, der friede til Ellinor 25 år efter, de gik fra hinanden første gang.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen