Ugens tilbud: Penthouse-lejlighed til 600 mio. kr.

Boligkrisen er gået hen over hovedet på verdens rigeste. Treetagers lejlighed i New York sætter prisrekord

En lejlighed, der ligger på de tre øverste etager af denne skyskraber på Manhattan, er sat til salg.
En lejlighed, der ligger på de tre øverste etager af denne skyskraber på Manhattan, er sat til salg.

En Penthouse-lejlighed i New York med 135 vinduer og egen elevator er blevet sat til salg for 100 millioner dollar - cirka 600 millioner kroner. Der er tale om den højeste udbudspris for en lejlighed på Manhattan, skriver amerikanske medier.

Den 743 kvadratmeters lejlighed optager 73., 74. og 75. etage på toppen af den ottekantede skyskraber City Spire og kommer med 360 graders panoramaudsigt.

Lejligheden er udstyret med seks soveværelser, ni badeværelser og et tempereret værelse med plads til 1000 flasker vin. Indretningen er inspireret af romersk arkitektur og paladset i Versailles med søjler, marmorgulve og springvand. Se flere billeder her:

Luksuslejligheden er sat til salg af ejendomsudvikler Steven Klar, der købte den for 4,5 millioner dollar i 1993. Selv om han har renoveret lejligheden for et tilsvarende beløb, kan han se frem til en pæn gevinst.

Steven Klar har fortalt avisen New York Times, at han sælger lejligheden, fordi han er bange for, at hans femårige søn kan falde ned fra en af de mange terrasser og balkoner, der løber hele vejen rundt om bygningen.

Boligkrisen har ikke kunnet skræmme verdens rigeste væk fra den amerikanske storby:

Los Angeles-milliardær David Geffen har netop betalt 54 millioner dollar for en lejlighed på Fifth Avenue, kasino-milliardær Steven Wynn betalte 70 millioner dollar for en penthouse ved Central Park, mens den arabiske oliemilliardær Hamad Bin Jasim Bin Jabr Al Thani har brændt 90 millioner dollar af på lejligheder til hans to koner og 15 børn.

kommentarer

Der er lukket for nye kommentarer til denne artikel.

Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen