Galleri: Vi glemmer aldrig 22. juli

ekstrabladet.dk har samlet nogle af de dramastiske, hjerteskærende og grusomme billeder, der stadig hænger ved et år efter Breivik-massakren i Norge

Line Nersnæs, der havde fået en gigantisk splint ind i hovedet, er en af de personer, vi aldrige nogen glemmer. (Foto: Sara Johannessen/VG)
Line Nersnæs, der havde fået en gigantisk splint ind i hovedet, er en af de personer, vi aldrige nogen glemmer. (Foto: Sara Johannessen/VG)

Enkelte dage i verdenshistorien er så dramatiske eller grusomme, at man med det samme ved, at de går over i historien.

22. juli 2011 var én af disse dage.

For på denne dag besluttede massemorderen Anders Behring Breivik sig for at udføre et af de mest koldblodige, uhyggelige og uforståelige terrorangreb nogensinde.

I alt 77 personer mistede livet som følge af Breiviks gerninger 22. juli - otte personer døde efter en kæmpe eksplosion i Oslos regeringskvarter, og 69 personer blev på uhyggelig vis henrettet én efter én på Utøya. Langt de fleste ofre var unge mennesker med størstedelen af livet foran sig.

Ekstrabladet.dk bringer her et galleri af nogle af de billeder, der stadigvæk sidder fast på nethinden, selv om det nu er et helt år siden, at den forfærdelige tragedie indtraf på Utøya og i Oslo.

Se galleriet i toppen af artiklen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen