Bent knotten: Har stadig ikke fået sin nummer-plade

Hanne og Bent venter fortsat på at kunne køre på ferie i deres camper

Bent Henriksens ferie er fortsat sat på stand-by. Nummerpladener endnu ikke dukket op. Den blev ellers bestilt den 7.juni. (Foto: Jonas Møller Jensen).
Bent Henriksens ferie er fortsat sat på stand-by. Nummerpladener endnu ikke dukket op. Den blev ellers bestilt den 7.juni. (Foto: Jonas Møller Jensen).

- Nej, jeg har stadig ikke fået min nummerplade. Autocamperen er pakket og vi vil gerne til Italien på ferie nu. Men vi venter stadig, siger en noget knotten Bent Henriksen fra Timring ved Herning.

For ti dage siden beskrev ekstrabladet.dk, hvordan Hanne og Bent Henriksen ikke kunne komme på ferie, fordi de ikke kunne få en nummerplade fra SKAT.

Læs også:

Se også: Ferien gået i stå: Kan ikke få nummerplade fra SKAT

Det er SKATs nye edb-system, der driller så meget, at Hanne og Bent fortsat er totalt nummerløse. De bestilte den nye nummerplade den 7. juni. Men har altså stadig ikke fåen den.

Helt horribelt
- Nu vil vi altså gerne afsted. Det her er da helt horribelt, lyder det fra Bent Henriksen.

Forleden drog han atter ind på Skats nummerpladekontor i Herning for at få at vide, hvornår den nye plade ville dukke op.

- Men her mødte jeg kun surhed. De ville overhovedet ikke diskutere sagen. Jeg fik en seddel, der giver mig tilladelse til at køre med kun en nummerplade i Danmark. Men hvad hjælper det, når jeg skal til Italien, spørger den 65-årige midtjyde.

Fik pladen stjålet
Ægteparret mistede deres nummerplade i juni i Tyskland på vej til ferie. En tyv stjal den og parret besluttede sig for at køre tilbage til Danmark for at få en ny nummerplade. Bent Henriksen ønskede ikke ballade med det italienske politi på grund af den manglende nummerplade.

John Bech, der er leder af SKATs nummerpladeafdeling i Herning, beklagede for ti dage siden overfor ekstrabladet.dk den lange ventetid.

- Vi skiftede over til et nyt edb-system den 6. juni. Og lige præcis den 6. og 7. juni har der været særligt store problemer. Vi prøver at få rettet op på det. Men jeg tør ikke love, hvornår Henriksen får sin nummerplade. Men jeg ved, at den er sat i produktion, sagde John Bech dengang til ekstrabladet.dk.

- Hvis nummerpladen er sat i produktion, så burde jeg for længst have fået den, knurrer Bent Henriksen.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen