Nu kommer strandvejret

Sommeren kommer i uge 30 - og det er om at nyde den, mens man kan

Det er om at komme udenfor og nyde sommeren, hvis man har chancen: Der er godt vejr på vej til danskerne i uge 30, men det er en stakket frist. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Det er om at komme udenfor og nyde sommeren, hvis man har chancen: Der er godt vejr på vej til danskerne i uge 30, men det er en stakket frist. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Hvis du sidder indenfor og læser det her, så skynd dig at slukke computeren og gå udenfor: Endelig kommer der nemlig noget godt vejr til de sommerhungrende danskere. I dag er indledningen til en uge, hvor solen endelig lægger vejen forbi den danske sommer.

- Sommeren ser ud til at falde i uge 30 i år. Så dem, der har ferie nu, de har skudt papegøjen: Vi får masser af solskin de fleste steder, kun i Nord- og Nordvestjylland kan der været lidt skyer, siger Danny Høgsholt fra TV2 Vejret til ekstrabladet.dk.

En koldfront, som truede med at bevæge sig ned over Danmark i denne uge og give os køligt og regnfuldt vejr har besluttet at holde sig væk, og ladet solen komme til i stedet.

- Der kommer masser af solskin, og op mellem 20 og 23 grader, så det begynder at smage ganske meget af sommer, siger Danny Høgsholt.

Hvis du tager til stranden, så husk solcremen, for UV-indekset er højt i denne uge og vi er ekstra blege og modtagelige efter en sommer uden særlig meget sol, formaner han.

Se vejret i dit område på vejret.dk

Onsdag peaker sommeren
Tørt og solrigt vejr fortsætter resten af ugen, hvor især onsdag vil markere sig som en af sommerens bedste dage.

- Onsdag får vi rigtig høje temperaturer på 27-28 grader, rigtig højsommer, som vi ikke har set det i rigtig lang tid, siger Danny Høgsholt.

Torsdag og fredag holder det gode vejr, men lørdag truer tordenskyerne:

- Efter mange varme dage, kan atmosfæren koge lidt over, så det hele ender med et brag. Lørdag kunne ligne en lummer, trykket dag med temperaturer måske helt op til 29 grader, og regn og torden, siger han til ekstrabladet.dk.

Og efter lørdag er vi tilbage i den kolde, våde gænge, som sommeren 2012 efterhånden er havnet i.

- Prognoserne er enige om, at bliver køligere fra søndag og mandag i næste uge. Denne uge er rigtig flot, men søndag er vi tilbage i noget, der ligner det vi har haft rigtig meget af i sommer, med køligt vejr, byger og vestenvind. Så det er i denne uge, man sal nyde vejret, siger Danny Høgsholt.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen