Batman-masakren: CinemaxX i uheldigt reklamestunt?

Biograf-kæden holder 'MachoMandag' med maskingevær og skudhuller

(Fotocollage ekstrabladet.dk)
(Fotocollage ekstrabladet.dk)

'Ta' med gutterne til MachoMandag! Der er drengerøvsgaranti i CinemaxX den anden mandag i hver måned. Her byder vi på hæsblæsende action, sprøde babes og øredøvende eksplosioner ... endda serveret med en iskold øl.'

Sådan lyder reklamestuntet fra biografen CinmaxXs hjemmeside. I en avisannonce præsenteres arrangementet 'MachoMandag' med automatriffel og skudhuller i et biografsæde. Virkemidler, der tilsyneladende skal symbolisere action og 'mandehørm.'

Tilsyneladende er der endda tale om en automatriffel af samme type, som den James Holmes brugte til sin massakre i Denver-biografen.

Og action i biografen har der været rigeligt af i den sidste uge - selv om det ikke er her i landet - for annoncen kan vække uheldige associationer til Batman-massakren i Aurora, Colorado.

Gammel reklame
Hos CinemaxX mener man ikke, at annoncen med maskingevær og gennemhullede biografsæder er det store problem.

- Det er en annonce vi har haft i mange år - over to år - siden MachoMandag startede. Vi ser ikke nogen relation til Batman-massakren. Det er ikke noget, vi har tænkt over, før du ringede og gjorde os opmærksom på det, siger CinemaxXs direktør Kim Borchdorf.

Men hvorfor skal 'macho' associeres med en maskinpistol og skudhuller?

- Det har noget med actionfilm at gøre, som vi prøver at symbolisere med reklamen - og det er som sagt noget, vi har gjort i et par år, siger Kim Borchdorf.

Skal annoncen køre videre?

- Det er i hvert fald ikke noget, vi har tænkt over tidligere. Det ligger meget fjernt for os at kæde de her ting sammen, siger Kim Borchdorf.

- Vi har ikke andet at kommentere på, end at det er en annonce, der er kørt i flere år, og at vi ikke kan se nogen sammenhæng med et skyderi i USA, tilføjer han.

Hvad synes du om CinemaxXs reklame?

Se resultat

Hvad synes du om CinemaxXs reklame?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
1 af 2 Sådan ser annoncen ud i sin fulde version.
2 af 2 (Fotocollage ekstrabladet.dk)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen