Verdens fedeste kvinde: Tabte 45 kilo ved at dyrke sex

Pauline Potter blev sidste år udråbt som verdens fedeste kvinde i Guinness Rekordbog. Nu har hun tabt 44. 5 kilo med marathon-sex

Pauline Potter vil bolle sig tyndere og indtil videre går det fint. (Foto: All Over)
Pauline Potter vil bolle sig tyndere og indtil videre går det fint. (Foto: All Over)

Se verdens fedeste kvinde i tv-klippet herover
-----------------------

Mange eksperter har gennem tiden sagt, at sex skulle være god motion. Men nu har vi ifølge magasinet 'Closer' et levende bevis for, at det rent faktisk også er tilfældet. Pauline Potter, der sidste år blev kåret som verdens fedeste kvinde med en vægt på 292 kilo, har været på en effektiv slankekur. Hun har dyrket masser af sex.

Sex syv gange om dagen
Det er mange - og lange sex-sessioner med Potters ex-mand Alex, der foreløbig har barberet 45 kilo af den rekordstore krop.

- Jeg kan ikke bevæge mig særligt meget i sengen, men jeg forbrænder 500 kalorier hver gang vi har sex. Det er god motion at tumle rundt, siger den tykke kvinde, der før i tiden snildt kunne indtage 10.000 kalorier om dagen.

Hun arbejder nu hårdt på at nå endnu længere ned i vægt med hjælp fra Alex, så de to har sex op til syv gange om dagen.

- Vi elsker forspil og massage, men også almindeligt samleje. Min seng er forstærket, og selvom jeg ikke kan købet sexet lingerie, så lægger jeg et pænt lagen henover mig, fortæller hun.

Tog på efter skilsmisse
Og det tyder på at Alex skylder at hjælpe med vægttabet. Parret mødte hinanden online i 2002 og blev gift i 2005. På grund af uoverenstemmelser med Alex' søn fungerede forholdet ikke. Derfor blev de skilt i 2008. Skilsmissen tog hårdt på den i forvejen lidt overvægtige kvinde, og hun begyndte at trøstespise store mængder af usund mad.

Pauline Potter blev endnu mere deprimeret af vægtforøgelsen og kontaktede derfor Guinness Rekordbog. Hun tænkte, at hvis hun vandt titlen som den fedeste kvinde i verden, ville hun blive så flov, at det ville tvinge hende til at gå på slankekur.

Manden kom tilbage
Berømmelsen omkring den 'fede titel' fik Alex til at aflægge ekskonen et visit. Og straks blev den gamle flamme tændt igen.

- Den første dag vi var sammen, havde vi sex seks gange på 24 timer, har Alex på kun 64 kilo fortalt til The Sun.

- Selvom Paulines ene ben vejer mere end jeg gør, så er vi gode til at få hende lagt, så vi begge to får noget ud af det, lyder det fra Alex, der også indrømmer, at det er ham,. der gør det meste af arbejdet i soveværelset.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen