Hittebarnet har fået en familie

Nu ved Maria, der ammede den nyfødte Ceren tilbage til livet, ikke, om hun nogensinde ser pigen igen

For seks dage siden lå nyfødte Ceren forladt af sin mor i en vejkant i Tyrkiet, indtil højgravide Maria Sacha Kristensen fra Danmark kom forbi ved et utroligt lykketræf og kunne amme den overophedede baby tilbage til livet.

Nu har den lille pige fået en tyrkisk plejefamilie, som henter hende om fire uger, har Maria Sacha Kristensen fået at vide af børnehjemmet, hvor pigen er nu, da hun ringede til dem for at snakke om at oprette en fond til Ceren.

Se også: Ammede forladt babypige tilbage til livet

Men samtidig lyder meldingen, at Marias mulighed for kontakt med Ceren bliver afskrevet, medmindre adoptiv-familien ønsker det.

- Jeg er glad for, at hun allerede har fået en familie, men jeg ville gå gerne have nået at give hende noget med, eventuelt en lille opsparing eller noget, som familien kunne have brug for, siger den 25-årige social- og sundhedsassistent fra Horsens, der skal føde sit barn nummer to i august.

Hun havde planer om, at hun ville tage til Tyrkiet og se pigen igen, når hverdagen havde indfundet sig efter fødslen. Det gør ondt, at det måske ikke kan lade sig gøre. At den intense periode, hvor hun ammede Ceren og så hende dybt i øjnene, måske bliver den sidste.

Se også: Mor, er det min lillebror?

- Jeg har det rigtig skidt med, at jeg ikke aner, hvordan hendes fremtidige liv bliver, men jeg håber, at hun kontakter mig en dag, så jeg kan få hende i armene igen, siger Maria Sacha Kristensen, der samtidig håber, at Ceren nu får nogen, der kan give hende kærlighed.

- Jeg formoder, at når man adopterer et barn, er det, fordi man brændende ønsker det, så jeg håber, at hun får nogen, der virkelig kan være mor og far for hende. For det fortjener hun, fastslår Maria, der nu vil kontakte tyrkiske medier for at få sit budskab ud om, at Ceren og hendes nye familie altid kan få kontakt til hende.

Se også: Heltinden Maria: Giv gaver til Ceren i stedet

Hun har opfordret alle, der ønskede at give hende gaver, til i stedet at donere ting til den lille tyrkiske pige. Men nu er det altså ikke sikkert, at donationerne vil kunne gå til hende, men måske i stedet til børnehjemmet.

1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen