Politiet går ind i Lalandia-sag

Lalandia skal efter aftale med politiet skærpe sikkerheden omkring Tornado-rutsjebanen

I kølvandet på at flere personer henover weekenden er kommet til skade i Lalandias nye vandrustjebane, Tornadoen, har politiet aflagt forlystelsesparken et kontrolbesøg.

LÆS OGSÅ:

Se også: Familiefar indlagt efter tur i Lalandias nye rutsjebane

- Vi fik henvendelsen fra skadestuen i går, og var så dernede og se, hvordan det hang sammen, siger vicepolitikommisær, Bo Von Würden, fra Lokalpoliet i Nakskov.

- Lalandia havde selv nogle tiltag til, hvordan sikkerheden kunne forbedres. Vi har nu lavet en aftale med dem om, at de sænker vandhastigheden og har en person til at holde øje med, at der ikke sidder mere end to personer i gummibådene ad gangen, tilføjer han.

LÆS OGSÅ:

Se også: Overlæge advarer mod Lalandia-rutsjebane

Vender tilbage
Bo Von Würden mener ikke, at de omkring fem tilskadekomne personer på nuværende tidspunkt bør føre til, at forlystelsen lukkes.

- Med de tiltag, der er lavet, venter vi og ser, om det har den ønskede effekt, og så holder vi selvfølgelig øje, så der ikke kommer flere lignende hændelser. Vi tager også derhen i morgen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Direktør: Vi har forsøgt at regulere farten

Bo Von Würden opfordrer samtidig folk til at bruge deres sunde fornuft og følge Lanlandias retningslinjer, når de prøver 'Tornadoen'.

- Lalandia siger, at folk har svært ved at overholde de retningslinjer, de har givet. Men sikkerheden er i sidste ende Lalandias ansvar, så derfor er det en god ide, at man har noget personale til at holde med, at retningslinjerne bliver overholdt. Men folk må også gerne bruge deres sunde fornuft, siger han.

Tip os! Er du kommet til skade i et vandland eller en forlystelsespark i Danmark, så giv os et tip på sms/mms 1224 (koster alm. takst) eller på mail: 1224@eb.dk.

1 af 2 Far, 40-årige Caspar Reiff kom til skade i Lalandia. Her ses han sammen med Embla på 16 år, Carl på 13 år, Arthur på 8 år og lille Ask på 2 år. (Privatfoto)
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen