Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Prædikant: Roskilde stinker af død

Den kristne prædikant Moses Hansen kloger sig om Roskilde Festivals dårlige moral og forbrug af stoffer på sin Facebook-profil

Vækkelsesprædikanten Moses Hansen har tidligere været på missionsture på sexmesser og på Nørrebro (Foto: Linda Johansen)
Vækkelsesprædikanten Moses Hansen har tidligere været på missionsture på sexmesser og på Nørrebro (Foto: Linda Johansen)

Mandag døde en 20-årig svensker på Roskilde Festival efter at have taget stoffer. Mens nogle fester videre på årets festival, sidder andre derhjemme og prædiker.

LÆS OGSÅ:

Se også: Moses Hansen: Nedbrændt sex-messe er guds straf

Det er i bogstaveligste forstand tilfældet for den kristne prædikant Moses Hansen, der nu kloger sig på Facebook over gårsdagens dødsfald.

'EN STANK AF DØD
Roskilde Festivalen er i gang med at varme op, hvor de såkaldt store navne går på scenen fra på torsdag. Festivalen i fjor sluttede med et dødsfald. Årets festival startede med et dødsfald. Der er intet tilfældigt i tilværelsen. Musikken og aktiviteterne på den festival stinker af død. Disse få dødsfald er kun en forsmag på frugterne af den slags aktiviteter. Lad os bede om at mennesker begynder at bæve, når de på nært hold oplever umoralen, stofferne, spiritusen, udskejelserne og døden på nært hold,' skriver prædikanten på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Moses Hansen vil have advarsel mod porno

Mørke og kaos
Den 71-årige Moses Hansen, der tidligere har missioneret på Nørrebro og til diverse sexmesser, fortæller, hvordan flere kristne fra en motorcykelklub har kontaktet ham. Indtil han fortsætter svadaen om de unges fordærv.

'Midt i mørke, kaos og død befinder der sig nogle få kristne på festivalen, der er lys i mørket,' skriver han og fortsætter:

'Vore seks venner er en del af en kristen motorcykelklub. De fortjener vores forbøn. Ja, I vil blive hånet og spyttet på. Jeres opgave er ikke let; men det vil være det værd. I kommer til at møde frugter i Himlen som et resultat af jeres tilstedeværelse på Roskilde Festivalen.'

Det er ikke første gang, at prædikanten deler sine ord om Jesus. Senest mente han, at branden i KB Hallen i september sidste år var Guds straf. Men han har også været på korstogvandring mod islam igennem Nørrebro tilbage i 2002.

1 af 2 Moses Hansens Facebook-profil.
2 af 2 Vækkelsesprædikanten Moses Hansen har tidligere været på missionsture på sexmesser og på Nørrebro (Foto: Linda Johansen)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen