TV: Mor lægger mobbet datter på Facebook

Mor offentliggør chokerende optagelse af sin datter der bliver mobbet, for at komme mobningen til livs. SE TV-KLIP

Se de hjerteskærende optagelser af, hvordan den 13-årige pige blive r brutalt mobbet i tv-klippet over artiklen.

______

Slag og lussinger i ansigtet. Rivning i hår og spark på kroppen, mens den omkringstående gruppe står og griner.

Det er hverdagskost for den autistiske 13-årige belgiske pige Kayleigh Vandeleene, skriver Nieuwslog.

Hun bliver nemlig mobbet på sin skole.

Den desperate mor til mobbeofferet har valgt at lægge videoen af sin datter, der bliver groft chikaneret, på nettet for vise, hvordan hendes datter bliver brutalt mobbet af andre elever. Hun lagde optagelserne på nettet for at støtte sin datter i håbet om, at sådanne episoder kan undgås i fremtiden.

Se også:

Samfund - 25. jun. 2012 - kl. 22:39 TV: Mobbeoffer bliver millionær efter ond video

Videoen blev optaget sidste tirsdag. Offeret sidder på en kantsten og venter på Roeselare busstation, da en gruppe elever fra hendes skole ankommer.

De griner mens hun bliver slået
Den 15-årige pige Kacey begynder at mobbe hende, med støtte fra sine venner, der også står for at optage den fireminutter lange film, der viser hele seancen.

Mobbeofferet bliver bedt om at stille sig op. Og da hun ikke gør det, bliver den verbale aggression efterfulgt af fysisk aggression. Pigen bliver slået i ansigtet, sparket, og revet i håret af flere gange.

Læs også:

112 - 3. apr. 2012 - kl. 13:45 TV: Her gemmer den iskolde skoledræber sig

Under hele forløbet sidder pigen som forstenet foroverbøjet på kantstenen, mens de verbale og fysiske tæsk vælter ind. Først da mobningen stopper, bryder pigen grædende sammen og begraver hovedet i hænderne.

Hvor lavt kan man synke?
Videoen blev først lagt på YouTube af bøllerne selv. Men der fik den ikke lov til at ligge længe, før siden blev lukket ned.

Men mobbeofrets mor har efter samtykke fra datteren valgt at gøre et desperat forsøg på at komme mobningen endegyldigt til livs. Moderen har gjort filmen offentlig igen ved at lægge den på Facebook, under overskriften: 'Hvor lavt kan man synke? Kayleighs sidste skoledag'.

Og det har i den grad virket.

Filmen blev delt mere end 70.000 gange på blot et par dage. På Facebook og andre sociale medier tilkendegiver de mange tusinde nu deres sympati og støtte for den lille pige samtidig med, at der ikke er mange pæne ord tilovers for bøllerne.

Får dødstrusler
Selvom politiet har forsøgt at holde navnene på dem der mobber væk fra offentligheden, så gikj det ikke lang tid, før navnene kom frem alligevel.

Den 15-årige pige Kacey, der tog styringen under mobningen, står især til mål for offentlighedens vrede. Der er oprettet hadesider på Facebook, og hun har sågar modtaget dødstrusler og skolelederen har bedt hende om ikke at vise sig på skolen mere.

Det har fået hende til at tænke situationen alvorligt igennem, hvilket er endt i en undskyldning på Facebook:

- Jeg indser kun alt for godt, at min opførsel er uacceptabel. Jeg ved ikke, hvad der gik af mig. Jeg håber, du kan tilgive mig, skriver hun ifølge Nieuwsblad.be.

Læs også:

Se også: Elton John: Jeg blev voksenmobbet

Og nyd så:

Se også: Verdensberømt: Se mobbeoffer få nok - videoen, der gik verden rundt.

1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen