Tog-gramser flygtede fra politiet

En japansk mand, der havde gramset på en kvinde i et tog, tog stikkeren fra politiet

På grund af gramsende mænd har man indført vogne kun for kvinder i undergrundsbanen. (Foto: Camilla Cornelius)
På grund af gramsende mænd har man indført vogne kun for kvinder i undergrundsbanen. (Foto: Camilla Cornelius)

Gramsere i de japanske undergrundstog er et stort problem overalt i de større byer. Folk står presset sammen som sild i en tønde, så derfor er det nemt for de mest perverse mandlige tog-passagerer lige at række hånden ud og stikke den ind under en nederdel eller gramse på en kvindemås i nærheden.

Læs mere:

På grund af gramsende mænd har man indført vogne kun for kvinder i undergrundsbanen. (Foto: Camilla Cornelius) Udland - 14. sep. 2009 - kl. 15:43 Tog-gramsere hærger i undergrunden

På flere af de mest populære toglinjer i hovedstaden Tokyo er der indført rene kvindevogne, men de er tit så prop-fyldte, at kvinderne må fordele sig i de almindelige vogne.

Læs mere:

Se også: 11 gakkede ting i Tokyo

Smuttede ud af bagdør
Det var tilsyneladende i sådan en vogn, at en mand forleden blev snuppet for at være lidt for pilfingeragtig af politiet, skriver Japantoday.com

Manden var blevet tilbageholdt i en lille politiboks, men ville hellere tage chancen og flygte end at blive konfronteret med skammen over det, han havde gjort.

Han smuttede ud af en ulåst bagdør, da politibetjenten var gået et øjeblik under forhøret. Betjenten nåede ikke at få hverken navn eller andre oplysninger fra manden, så den perverse passager vil formentlig kunne gramse videre uden straf.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen