Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

TV: Her slår turistmorderen til - nu er han anholdt

En 60-årig australsk turist blev i sidste uge stukket ihjel på den thailandske ferieø Phuket. Gerningsmanden ville stjæle hendes taske. Politiet har nu anholdt den formodede turistmorder. SE TV-KLIP

Det var den 26-årige Surasak Suwannachote, der stak australske Michelle Smith ihjel på den thailandske ferie-ø Phuket. (Foto: Screendump fra video)
Det var den 26-årige Surasak Suwannachote, der stak australske Michelle Smith ihjel på den thailandske ferie-ø Phuket. (Foto: Screendump fra video)

Advarsel: Stærke billeder af overfaldet i tv-klippet herover
--------------------

Politiet i Thailand har anholdt en 26-årig mand, som de mener står bag mordet på den australske turist Michelle Smith på ferieøen Phuket i sidste uge.

Surasak Suwannachote blev anholdt nær Bangkok. Mistænkt for at tage livet af 60-årige Michelle Smith ved at stikke hende med en kniv, der punkterede hendes hjerte og lunge.

- Jeg vidste ikke, at kniven rent faktisk ville ramme hende. Det fandt jeg først ud af dagen efter, forklarer Suwannachote.

Politiet har offentligjort overvågningsbilleder fra gerningsstedet nær Kata Beach. Her kører morderen og hans makker op på siden af den australske turist og hendes veninde på en knallert.

Dør af knivstik
Gerningsmændene forsøger at stjæle Michelle Smiths håndtaske, men hun forsvarer sig - og det er her Surasak Suwannachote stikker hende med sin kniv, før morderen og hans makker forsvinder på deres køretøj.

De forurettede kvinder forsøger at vandre videre, men kort efter kollapser Michelle Smith, som døde af sine kvæstelser.

Politiet har også anholdt Surin Tadthong, som de mener kørte knallerten. Begge gerningsmænd bliver overført til Phuket, hvor de skal for retten.

Phuket er et af de mest velbesøgte turistområder i Thailand, og derfor er lokalbefolkningen også forfærdelig kede af den dårlige omtale, som mordepisoden har bragt med sig.

- Mændene der begik forbrydelsen er ikke herfra. De kommer her til vores område og opfører sig som afskum, forsikrede lokale folk fra Phuket til et tv-hold.

SE FLERE TV-KLIP PÅ EKSTRA BLADET HER

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen