Politiker knaldet som horebuk

En østrigsk politiker er blevet filmet under en hyrdetime i en skov af et kamera, der skulle overvåge skovens dyreliv

En østrigs politiker er blevet filmet i en hyrdetime i en skov af et kamera, der var sat op for at overvåge skovens dyreliv. (Foto: Polfoto)
En østrigs politiker er blevet filmet i en hyrdetime i en skov af et kamera, der var sat op for at overvåge skovens dyreliv. (Foto: Polfoto)

En østrigsk politiker er bogstaveligt talt blevet taget med bukserne nede i en skov i den østrigske delstat Kärnten.

Politikeren blev filmet af et kamera, der var sat op for at overvåge skovens dyreliv, mens han dyrkede passioneret elskov med en ukendt person.

Det skriver The Telegraph.

Kameraet var skjult og udstyret med sensorer, der fanger bevægelser i skoven, men ifølge østrigske jurister er det en overtrædelse af den østrigske datalovgivning, der kræver en en officiel tilladelse for at opsætte overvågningskameraer.

Står til stor erstatning
- Der skulle i det mindste have været opsat skilte med advarsler, så de besøgene kunne justere deres adfærd og undgå de områder, hvor der var opsat kameraer, siger Hans Zeger, formand for Argen Data, der er en NGO med fokus på databeskyttelse.

Det er Kärntens sammenslutning af jægere, der har opstillet kameraet, og her mener man ikke, at reglerne er overtrådt ved opsætningen af kameraet.

- Jeg kan ikke sige, hvor mange kameraer, der er opstillet i skoven, for de skal ikke registreres hos os. Vi har aldrig haft problemer med de kameraer før nu, siger formanden for jægerne, Freydis Burgstaller-Gredenegger.

Politikerens navn er ikke blevet offentliggjort, og en dommer skal nu vurdere, om hans privatliv er blevet krænket. Hvis det er tilfældet står han til en erstatning på op imod 145.000 kroner.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen