Annonce:
Annonce:

Farvel: Politichef hyldet som en solkonge

Politidirektørs farvel efter blot fem år blev fejret lige lovlig meget, mener menige politifolk i Næstved

Den afgående politidirektør fik en ordentlig afsked med kredsen, før han fortsætter med nye udfordringer på Politiskolen. (Foto: Per Rasmussen)
Den afgående politidirektør fik en ordentlig afsked med kredsen, før han fortsætter med nye udfordringer på Politiskolen. (Foto: Per Rasmussen)
Annonce:
Følg Samfund

TIP OS HVIS DU VED NOGET: Send en mail eller SMS/MMS til 1224 (alm. takst)

Intet var overladt til tilfældighederne, da Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag tog afsked med deres øverste chef gennem fem år.

Politidirektør Jesper Vorstrup Rasmussen, 60, blev hyldet nærmest som en solkonge, da han flankeret af fi-re motorcykelbetjente med horn og blink lige før middag landede i bil med chauffør på sin arbejdsplads i Næstved.

Med viftende flag og brede smil tog stribevis af undersåtter i nypressede uniformsjakker med blankpolerede knapper imod bossen og hans familie, da de til tonerne fra ' Ka' du ha' det rigtig godt' skred op ad den røde løber mod politistationen.

Menige: Det er frås
Men ikke alle i etatens afdeling på Sydsjælland er lige begejstrede for den afskedsfest, som en række mellemledere havde stablet på benene for deres afgående chef.

Annonce:

- Vi er mange i de meniges rækker, der ryster på hovedet af det arrangement.

- Det er frås. Navnlig når man tænker på, hvor stramt et budget vi kører efter til hverdag, hvor vi oplever at få nej, blot vi beder om et par strømper.

POLITICHEF: Ikke en dyr fest - læs til højre i artiklen

- De mange, mange mandetimer, der er brugt på at forberede politidirektørens afskedsreception, kunne have været anvendt mere fornuftigt, siger en af de ansatte til Ekstra Bladet.

Vedkommende tilføjer, at Jesper Vorstrup Rasmussen faktisk kun har været kredsens politidirektør i fem år.

- Man kunne måske bedre forstå den storslåede afsked, hvis manden havde været her et helt arbejdsliv. Men han forlader jo ikke engang politikorpset. Han skifter blot job og bliver ansat på Politiskolen, siger den ansatte, som af frygt for en fyreseddel ønsker at være anonym.

Annonce:

Pølser - og sprit
Hvis politiet har spenderet unødigt mange timer på at sige farvel til direktøren, kan arrangørerne i det mindste ikke beskyldes for at have ødslet med hverken fortæring eller underholdning for de mange gæster - de fleste med politimæssig baggrund - der mødte op i haven bag den flagsmykkede politigård.

POLITICHEF: Ikke en dyr fest - læs til højre i artiklen

Der var i dagens anledning hidkaldt to pølsevogne med besætning, som kontinuerligt langede hotdogs over disken til både assistenter, kommissærer, inspektører og jurister.

Imens underholdt det lokale band 'Musik til Ulempe' i et lejet festtelt, hvor der var fri udskænkning af øl, vin og vand.

DELTAG I DEBATTEN: Er det OK at fejre så voldsomt i det offentlige?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: