Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Løs tiger skudt i Knuthenborg

Beredskabet i Knuthenborg Safaripark måtte skyde en tiger, der var sluppet ud af indhegningen

Det var denne tiger, som beredskabet i Knuthenborg Safaripark måtte skyde, da den besluttede sig for at springe ud af en indhegning. (Foto: Knuthenborg safaripark)
Det var denne tiger, som beredskabet i Knuthenborg Safaripark måtte skyde, da den besluttede sig for at springe ud af en indhegning. (Foto: Knuthenborg safaripark)

En tiger med særdeles gode klatreevner slap i dag ud af en indhegning i Knuthenborg Safaripark.

Tigerens springtur fik straks beredskabet i safariparken til skyde den, men ifølge dyrechef og zoolog i Knuthenborg Safaripark, Lisbeth Høgh, var der på intet tidspunkt fare for gæsterne.

Problematisk tiger
- Det var en sindssygt problematisk tiger, vi fik sidste år. Den sprang over hegnet i en særligt lukket forgård, hvor den havde været ude og få lidt frisk luft, siger Lisbeth Høgh, og understreger, at tigeren ikke var i nærheden af publikum efter turen over hegnet.

- Den har aldrig været ude blandt publikum, og den sprang heller ikke ud i et område med publikum, siger Lisbeth Høgh, der midt i den ærgerlige sag glæder sig over, at beredskabet i safariparken viste sig yderst effektivt.

Ville gerne klatre
Knuthenborg Safaripark fik tigeren sidste år i forbindelse med en større omrokering af tigre i Danmark, men den har aldrig været en del af flokken af tigre.

- Tigeren har hele tiden været holdt væk fra de andre tigre og publikum, da dyreadfærdsspecialister vurderede, at den gerne ville klatre, og det fungerer altså ikke i en dyrepark som vores, siger Lisbeth Høgh.

Var du tilstede i Knuthenborg Safaripark, da tigeren stak, af så tip os på mail på 1224@eb.dk eller sms til 1224 (alm. sms-takst)

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen