Annonce:
Annonce:

Bedemand blev sulten: Tog kisten med på McDonalds

En bedemand tog en afstikker på McDonalds med en kiste bag i rustvognen

Billedet af rustvognen er taget af en bagvedkørende bilist. (Foto: Lærke Jensen)
Billedet af rustvognen er taget af en bagvedkørende bilist. (Foto: Lærke Jensen)
Annonce:
Følg Samfund

En bedemand blev tilsyneladende sulten, da han var på vej med en kiste til eller fra en begravelse. Han trillede derfor rustvognen ind på McDonalds drive in for at bestille mad. Ifølge en læser er billedet taget ved McDonalds i Stilling nær Skanderborg. Det er ikke til at vide om, der var et lig med i bilen. Men det gør ikke den store forskel, mener talsmand for brancheforeningen Danske Bedemænd.

- Det er slet ikke okay. Så simpelt er det. En bedemand må, når han er i tjeneste, ikke tage en afstikker på den måde, lyder det fra Axel Jørgensen fra Danske Bedemænd.

Etisk ansvar
Axel Jørgensen siger, at en rustvogn er en tjenestevogn og kun må bruges til at fragte en kiste eller urne til og fra en begravelse. Især fordi man som bedemand også har et etisk ansvar, når man kører i en sådan vogn.

- Alle folk får associationer, når de ser en rustvogn med en kiste i. Så nytter det altså ikke, at chaufføren sætter sig i nogle situationer, hvor han kan forarge folk. Og det er lige meget, hvor sulten han så er, siger Axel Jørgensen og fortsætter:

- Vi blev engang kontaktet af en ældre dame, som havde set en rustvogn med en kiste i på en tankstation. Chaufføren gik ind for at købe kul, hvilket hun synes var dybt chokerende. Så det gælder altså om at tænke sig om, når man kører rundt i sådan en bil.

Ved du hvem bedemanden er ? Skriv til os på 1224 (koster alm. SMS-takst)

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: