Annonce:
Annonce:

TV: Mand nær torpederet af bildæk i Vanløse

En mand fik i aftes formentlig et af de største chok i sit liv, da han nær var blevet ramt af et løssluppet bildæk i Vanløse. Se det her

Den heldige mand var nær blevet ramt af det løse bildæk. (Foto: THORs.IT & PC Support)
Den heldige mand var nær blevet ramt af det løse bildæk. (Foto: THORs.IT & PC Support)
Annonce:
Følg Samfund

Se bildækkets vilde tur gennem trafik og butik i tv-klippet over artiklen

--------------

Det var et lidt specielt opkald, som Frederik Dahl, direktør for THORs.IT i Vanløse, fik mandag aften.

- Jeg er kommet til at ødelægge en af jeres ruder, lød det fra manden for enden af røret.

Klokken 19.12 skete der nemlig det, at mens han kørte med nedrullede vinduer på Sallingvej i sin blå Kia, kunne føreren pludselig se sit venstre forhjul trille fra bilen.

Som du kan se i tv-klippet over artiklen, fortsatte hjulet ind over en tosporet vejbane, mellem en lastbil og en personvogn - op over cykelstien, og her havde hjulet nær ramt en fodgænger.

LÆS OGSÅ:

Kia-direktør: Det er ikke sket før

Smadrede kraftig rude
Millisekunder senere bragede hjulet gennem butiksruden til THORs.IT, hvor dækket skar sig gennem og lavede et sirligt hul på 70 centimeter i diametren i det 0.6 centimeter tykke glas.

Annonce:

- Inde i butikken rammer hjulet væggen og hopper over skranken og ud i butikken.

- Det er et held, at det skete efter lukketid, for ellers havde ekspedient og kunder fået hjulet lige i smasken, siger ejeren af butikken, Frederik Dahl, til ekstrabladet.dk.

- Jeg håber også, at drengen på fortovet løb ned og købte en lottokupon. For det var virkelig heldigt, at han ikke blev ramt, fortsætter butiksejeren, der til daglig reparerer computere.

Rystet fører
Efter det alarmerende opkald tog han hen til butikken for at få en snak med føreren af Kiaen. Her kunne de sammen konstatere, at glasskårene fra ruden havde boret sig ind i væg og skranke.

Heldigvis skete der ikke noget med føreren eller manden på fortovet, som endnu ikke er identificeret. Og føreren, der kørte i en lånt bil, havde svært ved at beskrive, hvad det var, der egentlig lige var sket.

Annonce:

- Han var meget rystet og helt bleg i hovedet. Men vi tog det begge roligt, og jeg sagde, at vi nok skulle finde ud af det.

Bilen, havde fået en kærlig undervognsbehandling, og som du kan se på tv-klippet over artiklen, kurrede bilen mange meter på tre hjul, inden den igen holdt stille.

Og ruden. Den blev midlertidig fikset i aftes, mens glarmesteren kigger forbi Vanløse tirsdag middag.

ekstrabladet.dk vil gerne tale med de to personer, som var lige udenfor butikken. Så ved du noget så tip os via sms på 1224 (koster alm. sms-takst) eller email på 1224@eb.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: