Brystkræftramt: - Ingen skærer i mig - jeg fjerner selv knuden

Lægen siger, at Inge Halmø dør, hvis hun ikke bliver opereret. Alligevel kalder hun kræftknuden for sin ven. Læs hvorfor i Ekstra Bladet i dag

Folk ønsker Inge Halmø god bedring, fordi hun har fået brystkræft. Men hun forstår det ikke selv - hun er jo ikke syg. Her studerer hun sin brystkræftknude på billederne fra MR-scanningen i 2009. (Foto: Linda Johansen)
Folk ønsker Inge Halmø god bedring, fordi hun har fået brystkræft. Men hun forstår det ikke selv - hun er jo ikke syg. Her studerer hun sin brystkræftknude på billederne fra MR-scanningen i 2009. (Foto: Linda Johansen)
Følg Samfund

For tre år siden mærkede Inge Halmø et smæld i sit venstre bryst, da hun var ude at løbe. Efter et besøg på Svendborg Sygehus viste det sig, at der sad en ondartet knude i brystet.

Lægen fortalte, at det var brystkræft og anbefalede straks Inge til at få knuden fjernet. Jo før jo bedre.

Hvert år får cirka 4700 danske kvinder den hyppigste kræftform blandt kvinder. Brystkræften. Som udgangspunkt er den lægefaglige vurdering, at alle skal opereres. Men sådan har Inge det ikke.

LÆS OGSÅ:Derfor er meditation, veganerkost og leverskyldninger nogle af de alternative løsninger, som Inge bruger i kampen mod kræften.

Der er nemlig ingen, der skal skære i hende.

- Når man skærer noget væk, der har kunnet danne sig i min krop, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at det kan danne sig igen. Jeg er nødt til at leve sundere – fjerne hele årsagen til, at det kom i første omgang, siger Inge Halmø til EKSTRA.

I dag kalder Inge Halmø kræftknuden for sin ven. Du kan læse hvorfor, hvad Inges datter siger til sin mors valg og resten af Inges historie i Ekstra Bladets lørdagsmagasin EKSTRA i dag.

LÆS OGSÅ:

Brystkræft-middel kan skade dine knogler

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers