Frem med solcremen: Fantastisk vejr forude

Det smager af sommer, lyder det fra TV 2's Peter Tanev

Det er på tide at finde solcremen frem. (Foto: Colourbox)
Det er på tide at finde solcremen frem. (Foto: Colourbox)

- Jeg vil godt lægge hovedet på blokken og love, at vi får en ny varmerekord for 2012 - måske allerede mandag. Det smager af sommer.

Så optimistisk er TV 2's hus-meteorolog, Peter Tanev, i forhold til denne uges vejr.

Og dermed kan solhungrende 1. maj-deltagere godt begynde at slikke sig om munden.

- Folk kan godt finde både solcreme og den tynde vindjakke frem, for vi får super vejr de næste dage, fortæller Peter Tanev videre til ekstrabladet.dk og fortsætter:

Tjek selv vejrudsigten på vejret.dk

- Godt nok kan mandagen godt blive lidt grumset med lidt skyer, men det bliver stadig varmt og pænt. Og fra tirsdag til torsdag får vi stensikkert masser af sol og temperaturer på helt op til 23 grader. Så de røde faner i Fælledparken kommer nok til at kunne matche røde næser, hvis der ikke bliver passet lidt på.

Efter de næste fire dage, der udover høje varmegrader vil byde på meget svag vind, vil det dog igen blive en smule koldere.

- Fredag skifter det igen, når vi får koldere luft ind over landet. Men fra mandag til torsdag er der rig mulighed for at sidde ude på caféerne eller ordne noget havearbejde. Man kan nemlig næsten ikke ønske sig bedre vejr, lyder den lovende prognose fra Peter Tanev.

Den nuværende varmerekord for 2012 kom 27. marts i på Djurdland, da termometeret sneg sig på 18,7 dejlige varmegrader.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere