Gitte: 'Han er ikke det værd'

Skriv til Gitte Nielsen: Eks-modellen giver råd om stort og småt til Ekstra Bladets læsere. I denne uge handler det om ekskærester, stalking og Gittes smidighed.

(Foto: Anthon Unger)
(Foto: Anthon Unger)

Klik her og skriv til Gitte: Har du et dilemma? Skriv til spoerggitte@eb.dk. Hver uge besvarer jeg en række spørgsmål og belønner det bedste med en signeret kopi af min selvbiografi 'Gitte Nielsen - du har kun et liv'.

Du ved, at han ikke er værd at samle på
Hej Gitte
Jeg slog op med min eks for to måneder siden. Vi snakker en gang imellem med hinanden som venner, og det er jo fint nok... Men nu er det sådan, at mens vi var sammen, var han mig utro.

Jeg valgte og give ham en chance, men i går fik jeg at vide af en veninde, at han lagde an på andre piger i byen, mens vi var sammen.

Nu ved jeg ikke, om jeg skal konfrontere ham med det og bryde kontakten, eller om jeg bare skal glemme det hele?

Please, hjælp mig. Jeg er forvirret!
Hilsen ekspigen

Hej ekspige
Du ved det udmærket godt selv, ikke? Din fyr er ikke værd at samle på. Så please, glem alt om ham, kom videre i teksten og find dig en sød og vidunderlig fyr, der elsker dig og respekterer dig. Fordi du fortjener det (-:Held og lykke, Gitte

Hvad vil du spørge Gitte om? Skriv til spoerggitte@eb.dk

Usundt at du er besat af hende
Kære Gitte
Jeg er besat af en kvinde -og har været det i syv år. Vi bor i samme by, men kender kun hinanden perifert og har talt sammen et par gange til fester.

Hun ved ikke, at jeg har det sådan med hende, for jeg kan ikke få mig selv til at sige det. Men jeg tænker på hende hver dag, ringer hende op -bare for at lægge på igen -og jeg planlægger tit mine gøremål efter, hvornår jeg vil kunne rende ind i hende på gaden.

Jeg har et billede af hende, som jeg kigger på flere gange om dagen, og nu er jeg også begyndt stå nede på gaden og kigge op på hendes lejlighed.

Skal jeg sige til hende, at jeg er besat af hende? Eller skal jeg glemme hende, selv om jeg ikke ved hvordan?
K.h. K

Hej K.
Du skriver ikke, hvor gammel du er, men er du over 18-20 år, så er der kun én vej: Fortæl hende, at du har lagt mærke til hende, fordi I bor i samme område, og at du har vildt meget lyst til at invitere hende på en kop kaffe på jeres lokale café.

Men du skal ikke sige, at du render rundt med et billede af hende, og at du stalker hende. Jeg ville blive både vred og bange, hvis det var mig, du gjorde det mod.

Hun kan have en kæreste eller være gift, og i så fald må du glemme alt om hende. At være forelsket er vidunderligt, men at være besat er usundt.
Held og lykke, Gitte

Hvad vil du spørge Gitte om? Skriv til spoerggitte@eb.dk

Det var da et skørt spørgsmål
Hej Gitte
Har da gået og spekuleret meget over, om du kan samle en femmer op fra gulvet, uden at bøje dine ben. Det må være uhyggelig svært med de lange stænger, du render rundt med.
Venlig hilsen
Svend Rasmussen

Hej Svend
Ha ha. Skørt spørgsmål. Jo, jeg kan faktisk stadigvæk samle en femmer op uden at bøje benene -takket være mine daglige yoga- og pilates-øvelser.
Gitte

Hvad vil du spørge Gitte om? Skriv til spoerggitte@eb.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere