Kedelig uge i vente: Regn, regn og atter regn

Det kommer til at blive en våd sidste uge af april ifølge DMI

Det kommer til at være en god idé at medbringe en paraply, når man bevæger sig udendørs i næste uge. (Foto: Rumle Skafte)
Det kommer til at være en god idé at medbringe en paraply, når man bevæger sig udendørs i næste uge. (Foto: Rumle Skafte)

Hvis du hører til blandt dem, der efterhånden godt kunne trænge til et par dage i streg med solskin og lunt forårsvejr, så skal du nok ikke læse så meget videre.

For ifølge Dansk Meteorogisk Institut er der ikke meget at juble over for eventuelt forårstrængende danskere.

- Nej, vi går en ret ustabil uge i møde. Vi kommer til at få en del regn og en masse byger over det meste af landet, fortæller den DMI's vagthavende meteorolog, Lars Henriksen, til ekstrabladet.dk.

- Specielt mandag, tirsdag og torsdag ser det ud, som om vi kommer til at få en del regn. Og det skyldes, at vi øjeblikket har en masse ustabil luft over os.

Meteorologen er dog ikke fuldstændig negativ i sin vurdering af den kommende uges vejr.

- Altså temperaturerne kommer til at ligge meget pænt på otte til tretten grader. Og så kan der altså også opstå pauser i regnvejret, hvor solen kan titte frem, og det kan blive helt pænt. Men vi vil mest få regn, fortæller Lars Henriksen.

- Men hvornår kommer det egentlige forår med flere dage i træk med lunt vejr og solskin?

- Det er svært at sige, men nogle af vores prognoser tyder på, at vi i weekenden kan få op til 18-20 graders varme. Men det er stadig meget usikkert, lyder det.

Tjek selv vejrudsigten på Vejret.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere