Tvivl om hvor Hr. Møller skal ligge

Der er stor usikkerhed om, hvor Hr. Møller skal ligge til hvile i familiegraven. Familien holder møde om det netop nu

Jan Guldbrandsen og Anders Schannong står klar til at flytte de tunge mindesten, så snart Hr. Møllers familie finder ud af, hvor skibsrederens grav skal placeres. (Foto: Jan Unger)
Jan Guldbrandsen og Anders Schannong står klar til at flytte de tunge mindesten, så snart Hr. Møllers familie finder ud af, hvor skibsrederens grav skal placeres. (Foto: Jan Unger)

Det er åbenbart ikke så ligetil at finde ud af, hvor Hr. Møllers grav skal være placeret i forhold til de andre, der allerede ligge i familiegraven på Hellerup Kirkegård.

Se også: Mærsks begravelse bliver privat

I går formiddags var der optegnet en plads til skibsreder Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller i højre side af familiegraven. Men i dag er man åbenbart kommet i tvivl om beslutningen, da optegnelsen nu er placeret et helt andet sted.

Stadig usikkerhed
- Familien holder i øjeblikket møde om placeringen af hans grav, siger Jan Guldbrandsen fra Herlev Stenhuggeri.

Sammen med en anden medarbejder er Jan Guldbrandsen blevet tilkaldt til gravpladsen, for at flytte rundt på de 600-700 kilo tunge mindesten. Nu står de og venter på, at familien endeligt beslutter, hvor Hr. Møllers grav skal placeres.

Se også: Mærsk-klanen fordeler pengene og magten

Far og bror bliver flyttet
Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger, vil to gravpladser blive flyttet for, at Hr. Møller kan ligge til hvile det helt rigtige sted. Nemlig ved siden af sin elskede hustru, Emma.

Men for det kan lade sig gøre, vil det være nødvendigt at flytte skibsrederens fars og brors grav. Men meget tyder på, at det er sådan det kommer til at gå.

- Vi regner med, at to andre gravsten bliver flyttet, så Hr. Møller kan lige ved siden af Emma, men det er ikke blevet bekræftet endeligt endnu, da familien stadig holder møde, siger Jan Guldbrandsen.

112 - 16. apr. 2012 - kl. 11:21 Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller er død

Skibsreder Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller skal begraves på lørdag den 21. april. Højtideligheden finder sted i Holmens Kirke klokken 15. Herefter bliver han kørt til Hellerup Kirkegård nord for København, hvor begravelsen finder sted.

1 af 3 I går klokken 9.30 var der optegnet en plads til skibsrederen i højre side af familiegraven. Nu bliver de to yderste sten måske flyttet, så Hr. Møller kan ligge ved siden af sin hustru, Emma. (Foto: Jan Unger)
2 af 3 I dag er optegnelserne flyttet, og går nu ind over to andre gravsten.Arnold Mærsk Mc-Kinney Møller bliver begravet på lørdag i familiegraven på Hellerup Kirkegård. (Foto: Jan Unger)
3 af 3 Jan Guldbrandsen og Anders Schannong står klar til at flytte de tunge mindesten, så snart Hr. Møllers familie finder ud af, hvor skibsrederens grav skal placeres. (Foto: Jan Unger)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere