Investeringsguru ramt af kræft

Den amerikanske mangemilliardær Warren Buffett har fået konstateret kræft

Warren Buffett, en af verdens rigeste mænd, har fået konstateret kræft. (Foto: AP)
Warren Buffett, en af verdens rigeste mænd, har fået konstateret kræft. (Foto: AP)

En af verdens rigeste mænd, den amerikanske superinvestor Warren Buffett, har fået konstateret prostatakræft, oplyser hans firma Berkshire Hathaway i en pressemeddelelse.

Ifølge meddelelsen er der tale om en mild form for kræft, der ’hverken er livstruende eller på anden måde invaliderende’. Buffett, 81, oplyser, at han vil påbegynde en to måneders strålebehandling i juli.

– Jeg har det godt - som var jeg i min normale, fremragende helbredstilstand - og mit energiniveau er 100 procent, skriver rigmanden, der er god for 242 milliarder kroner og kaldes 'Oraklet fra Omaha' efter hans hjemby i Nebraska.

Warren Buffett har lagt navn til Obama-administrationens forsøg på at hæve skatterne for de allerrigeste amerikanere. Men den såkaldte Buffett-regel er blevet blokeret af republikanerne i USA's senat.

Buffett, der støtter skattestigningen, selv om den vil ramme ham selv på pengepungen, havde offentligt udtrykt undren over, at hans skatteprocent er mindre end hans sekretærs. Den gennemsnitlige skatteprocent for skatteydere i USA, der tjener over en million dollar om året, ligger på 19 procent.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere