Datter til sultestrejkende: Vi besøgte ham i dag

- Det var som se en 'knogle-struktur' af min far, skriver Zainab Al Khawaja, datter af den sultestrejkende danske statsborger i Bahrain

Foto: AP
Foto: AP

I dag fik familien til den sultestrejkende på nu 67 dage, Abdulhadi Al Khawaja, endelig lov til at besøge ham på BDF hospitalet.

Det skrev hans datter Zainab Al Khawaja på sin twitterprofil (@angryarabiya) for et par timer siden.

'Endelig fik vi lov til at besøge min far i dag. Vi var ledsaget via politimænd og soldater til en af de små rum på hospitalet, hvor vi gentagne gange blev søgt grundigt. Senere bragte de min far ind, eller et version af et 'knogle-struktur' af min far. Jeg troede aldrig, han ville se værre ud end hvad vi så på et billede, men det gjorde han. Han var så tynd. Jeg var overrasket over at han kunne sidde og tale til os...

Det ser dog ud til at hun ikke rigtig nåede at skrive færdigt om besøget da hun pludselig brudt tweeten op ved et pressende meddelelse om at en kendt menneskerettighedsaktivist og kollega, der ligsom Nabeel Rajab arbejder for Bahrain Center for Human Rights, Sayed Yousif blev arresteret sammen med to vestlige aktivister fra Human Right Watch samt 8 andre protesterende i landsbyen Duraz .

I løbet af kort tid var Zainab selv ved politistationen, hvor de nævnte var tilbageholdt.

Sammen med familierne til de anholdte har hun prøvede at se Sayed Yousif. Det sidste hun meddelte fra stedet var, at politiet havde skudt mere end 15 lyd-bomber mod dem, for at få dem til at forlade stedet. Hun skrev: 'Vi er 6 kvinder, de er omkring 30 uro-betjente'.

Ovennævnte oplysninger kommer fra organisationen Bahrain Right Defenders.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere