Zobel i bestyrelsen hos ’klassens frække dreng’

Den 42-årige jetsetdronning skal være rådgiver for rekrutteringsfirma

Narko-sagen fra 2010 har ikke fået konsekvenser for Rigmor Zobels karriere. (Foto: Anthon Unger)
Narko-sagen fra 2010 har ikke fået konsekvenser for Rigmor Zobels karriere. (Foto: Anthon Unger)

Forretningskvinden – og kendissen Rigmor Zobel vil formentlig altid blive husket for at have være involveret i en sag om kokain. Men tilsyneladende har sagen fra 2010 ikke fået ødelæggende konsekvenser for hendes karriere.

Læs også:

Se også: Rigmor Zobel vil være advokat

Klassens frække dreng
42-årige Rigmor Zobel er netop indtrådt i bestyrelsen hos rekrutterings- og headhunterfirmaet Proacme. En virksomhed, der er stiftet i 2003 og ejet af Thomas Heintzelmann.

- Vi har valgt Rigmor Zobel fordi, hun er godt rustet som rådgiver til en butik som vores. Man kan betegne os som ’klassens frække dreng’, der tænker ud af boksen indenfor vores fag. Blandt andet har vi valgt at nedbryde forældede prisstrukturer og dogmer, siger han til ekstrabladet.dk

- Havde I slet ikke nogen overvejelser omkring Rigmor Zobels fortid? Hun fik trods alt en bøde for at have været i besiddelse af seks gram kokain.

Læs også:

Se også: Rigmor Zobel indrømmer: Jeg har taget kokain

Ny chanche
- Vi slår alle nogle skæve en gang imellen. Det skal da ikke forfølge en person resten af livet. Og havde det været min nabo, der havde taget kokain, havde vi nok ikke hørt om det. Det er kundt fordi, hun er kendt, at det blev en historie.

- Så du tror ikke, at det påvirker hendes dømmekraft, at hun tidligere har indrømmet et kokainforbrug?

- Næ. På ingen måde. Rigmor Zobel er en meget begavet kvinde. Vi har talt om hendes fortid og har lagt det bag os. Det er jo så længe siden nu og ikke værd at bruge mere krudt på.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere