Togene kører igen mellem Langå og Hobro

Passagerer mellem Langå og Hobro skal forberede sig på længere rejsetid, efter kabel blev revet over

Togene er begyndt at køre igen mellem Langå og Hobro, efter at al togdrift blev indstillet på grund af et overrevet kabel. Der kan dog fortsat opstå forsinkelser på 10 til 20 minutter på strækningen.

- Vi har netop fået en melding om, at togene er begyndt at køre igen. Det er fortsat ikke for fuld kraft, og der er omkring 20 minutters forsinkelse, siger pressevagt Hanne Degnbol fra DSB til Ritzau.

Al togdrift mellem Langå og Hobro blev indstillet tidligt fredag morgen på grund af et overrevet kabel. I første omgang regnede både Banedanmark og DSB med, at al togdrift ville være indstillet i mindst fem timer.

Der kører normalt en række lyntog på skinnerne, og de travle morgenpassagerne må altså forberede sig på en lidt længere rejsetid.

For to uger siden sejlede et containerskib ind i en jernbanebro i Limfjorden. Skinnerne blev slået skæve, og togtrafikken blev indstillet på ubestemt tid.

Derfor indsatte DSB busser, der skulle fragte passagerne over fjorden. En tur, der tager omkring en halv time.

Togpassagerne, der rejser over begge de ramte strækninger fra morgenstunden, skal altså forberede sig på endnu længere tid på farten.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere