Ny trend: Nøgen i naturen

Turistforeningen i Norge melder om en ny trend blandt unge. De smider tøjet på fjeldet og tager billeder af det

Unge nordmænd elsker at være nøgne i naturen. (Foto: Den norske turistforening)
Unge nordmænd elsker at være nøgne i naturen. (Foto: Den norske turistforening)

- Jeg har taget billeder af flere nøgne unge mennesker på mine ture, lyder det fra Hans Kristian Flaatten fra den norske ungdomsturistforening Youth Group (DNT Young).

Ifølge Hans Kristian Flaatten smider de unge mennesker tøjet på fjeldet, tager billeder af hinanden og lægger dem op på Facebook. .

- Der går lidt sport i det - og så er det samtidig lidt tabu, siger han til VG.

Læs også:

En gruppe unge nordmænd er så forelskede i deres by, at de er nødt til at dyrke sex med den. (Foto: YouTube) Verden på vrangen Unge nordmænd boller deres by

Læs også:

Der er koldt i Norge. Men heldigvis findes der måder at holde varmen på. (Foto: Norsk Rikstoto) Sport på vrangen TV: Mænd dyrkede sex under norsk travfinale

Befriende at være nøgen
Hans Kristian Flaatten kan sagtens forstå den nye trend. Han mener, det er en meget 'befriende følelse' at smide tøjet, når man er ude i naturen.

- For det første er det en fed fornemmelse at rende nøgen rundt i den uspolerede natur. For det andet tiltaler det mange, at man har mulighed for at gøre, hvad man vil, uden at nogen kan se det.

Han har selv prøvet nøgenbadning og at rulle sig i sneen ude tøj på. Men han har aldrig fået nogle til at tage billeder imens. Han er dog ikke bange for, at billederne af de nøgne nordmænd vil blive misbrugt.

- Unge, der praktiserer dette har en sund indstilling til, hvad de gør. Der er en risiko for, at billederne kan blive set forskellige steder, men de er jo lagt ud på Facebook frivlligt, lyder det.

0 kommentarer
Vis kommentarer