Telefonbokse får touchskærm - i New York

De er nu længere fremme med mange ting overthere. Hvad med en touchskærm i telefonboksen?

En del af New Yorks offentlige betalingstelefoner inddrages i et projekt, der kan betyde, at begrebet telefonbokse også bliver en del af fremtiden og ikke bare noget, der hører en svunden tid til.

Borgmesterkontoret i New York meddeler, at et pilotprojekt i næste måned installerer touchskærme i stedet for telefoner i 250 telefonbokse.

Det bliver skærme, der kan benyttes på adskillige sprog. De har ikke forbindelse til internettet, men lokale beboere og måske ikke mindst turister vil på skærmene kunne finde en lang række oplysninger.

Det kan være om restauranter i kvarteret, om underholdning og udsalg, siger Nicholas Sbordone, en talsmand for de lokale myndigheder.

Hvis projektet bliver en succes, er det meningen, at det skal udbredes til alle 12.800 betalingstelefoner i hele New York.

Og sker det, er der planer om at udvide det, sådan at der også kan foretages skype-opkald og tjekkes e-mail fra de offentlige skærme.

- Vi er i en proces, hvor vi vurderer, hvad vi ønsker af de fremtidige betalingstelefoner i New York, og det her er én model, siger Sbordone.

Han siger videre, at en endelig beslutning om telefonboksene nok først kan komme engang i slutningen af 2014.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere