Hvad sker der lige for sneen???

Lortevejr i påsken: Det blæser og fyger. Vintertøjet skal frem igen

Påsken burde byde på sol og lunt forårsvejr. I stedet er det ubehagelig koldt og vådt. ( Foto: Colourbox)
Påsken burde byde på sol og lunt forårsvejr. I stedet er det ubehagelig koldt og vådt. ( Foto: Colourbox)

Tjekker man sin Facebook-profil lige nu, så handler mere end 75 procent af opdateringerne om sneen, der lige nu falder uden for vinduet. Og der er ikke meget at se frem til på denne påskelørdag

Ifølge meteorolog Thomas Alsbirk fra vejret.dk bliver det en kold dag med temperaturer omkring 3 og 6°C og den kolde vind fra nord bliver jævn til hård.

Put dig under dynen
- De sydøstlige egne kan forvente en del skyer med regn, sne eller slud, men ellers bliver det mest tørt, og der kommer en del sol. Ud på natten bliver det klart og koldt, temperaturerne kommer til at ligge fra frysepunktet og op mod 3-4°C. En ny front trækker i løbet af natten ind fra vest og giver først skyer i de vestligste egne som herefter breder sig, lyder det.

Så hvis du skal ud at gå en tur med familien efter at have indtaget påskefrokosten, gælder det om at tage godt med tøj på. Især en hue vil skærme godt mod den kolde vind. Faktisk er der ikke andet at gøre, end at putte sig under dynen glæde sig til, det bliver bedre, for i nat bliver det også koldt.

- Det bliver mest tørt og stedvis ret klart vejr, men i den vestlige del af landet bliver det senere overskyet. Temperaturerne ryger ned ned mellem 0 og 5 graders frost, siger Thomas Alsbirk.

0 kommentarer
Vis kommentarer