Uups: Region gjorde borger til millionær ved en fejl

En borger i Sydjylland fik ved en fejl indbetalt næsten to millioner kroner af Region Syddanmark

Søren Kristiansen spærrede øjnene op, da han så sit Nem-konto. Foto: Privat
Søren Kristiansen spærrede øjnene op, da han så sit Nem-konto. Foto: Privat

Godt nok er det højsæson for at drive gæk med folk, men alligevel.

Søren Kristiansen fra Varde troede ikke sine egne øjne, da han forleden loggede ind på sin netbank.

På hans Nem-konto stod nemlig pludselig omkring to millioner kroner, hvilket er langt, langt mere, end der plejer at stå.

- Jeg skal ærligt indrømme, at jeg spærrede øjnene lidt op, og så blev netbanken altså lige genstartet en gang, fortæller Søren Kristiansen til ekstrabladet.dk og fortsætter:

- Men den var god nok; af uvisse årsager havde Region Syddanmark indsat 1.997.750 kroner på min konto 27. marts.

Får renterne
Den pludselige millionær tjekkede dog først sin konto 1. april, og derefter fulgte tre dage med en vis tøven, inden en medarbejder fra Region Syddanmark i dag ringede ham op og forsikrede ham, at der altså var sket en fejl.

Læs også:

Så meget måtte Kristoffer betale for to rundstykker og en kakaomælk. (FOTO: Privat) Verden på vrangen Betalte 450.000 kroner for morgenbrød og kakaomælk

Desværre blev det ikke til nogen decideret findeløn for Søren Kristiansen - han fik dog lov til at beholde renterne af de to millioner kroner, som i alt nåede at stå på hans konto i en uge.

- Ja, det bliver jo ikke til særligt meget med den rente, jeg har på min Nem-konto, hvilket jeg faktisk synes er lidt frækt, når jeg nu er så ærlig at give pengene tilbage uden vrøvl. De kunne godt have disket op med lille erkendtlighed, lyder det fra den midlertidige millionær fra Varde.

Hos Region Syddanmark beklager man fejlen dybt.

- Det er selvfølgelig enormt uheldigt, men sådan noget kan ske. Der er tale om menneskelig fejl, som vi er kede af og som heldigvis sker uhyre sjældent, siger afdelingschef Johan Meyer fra Region Syddanmark til ekstrabladet.dk.

- Og selv om han måske ikke er tilfreds med 'findelønnen', skal renterne for to millioner nu nok kunne ende med at blive til en flaske rødvin eller en buket blomster. Jeg er bare lykkelig for, at vi nåede at få millionerne tilbage, inden vi går på påskeferie, lyder det videre fra Johan Meyer.

Læs også:

Formodentligt verdens dyreste pizza blev i går solgt på Islev Pizza & Burger House i Rødovre. (FOTO: Google Maps) Verden på vrangen 'Åh nej, jeg tog 980.000 kroner for en pizza'

0 kommentarer
Vis kommentarer