Ææææv: Fik stjålet pung med 123.000 kr.

69-årig mand må ærgre sig noget så forfærdeligt. Han efterforlod sin bil indeholdende et kæmpe kontantbeløb, han lige havde hævet i banken. Det udnyttede tyv

Fredag eftermiddag omkring klokken 15.00, fik en 69-årig mand stjålet sin pung, der lå efterladt i hans bil. At en tyv går efter tegnepungen er ikke noget nyt. Men den fangst tyven kunne løbe af med må være lidt af en overraskelse - selv for en garvet tyv.

En kvinde i Jomfru Ane Gade troede, at kavalergangen var et sikkert sted til mobilen. (Arkivfoto: Nicolai Svane) Krimi Stjal mobiltelefon fra kavalergang

Pungen indeholdt nemlig hele 123.000 kroner, som den 69-årige mand fra Tommerup, vest for Odense, lige havde hævet. Bilen holdt nær Danske Bank, skriver fyens.dk.

Kom tilbage til knust rude
Den 69-årige forlod af ukendte årsager bilen ved banken, og da han kom tilbage var den ene siderude knust og pungen, der lå i et hvidt net, forsvundet.

Krimi Cigarettyv udvist for grove Netto-kup

Ifølge Finn Wegner fra Fyns Politi i Assens var der et kvindeligt vidne, som talte med manden efter tyveriet. Hende vil politiet gerne tale med. Hun kan kontakte lokalpolitiet i Assens via nummer 114.

Krimi Der kan være stjålet flere nøgler

Ved du noget, så giv os et tip på sms/mms til 1224 (alm. sms-takst) eller på mail: 1224@eb.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer