TV: Her bliver de mejet ned af håndgranat

Mexicansk massakre: Lagerarbejdere blev ofre for brutalt bandeattentat - Se de voldsomme optagelser

Nyligt offentliggjorte overvågningsoptagelser fra Mexico viser et blodigt attentat i en lagerbygning i landets næststørste by, Guadalajara.

SE OGSÅ:

Sport på vrangen TV: Dræbende skyderi afbrød baseballkamp

Her blev en flok forsvarsløse lagerarbejdere ofre for en decideret henrettelsesaktion, begået af fire mænd, der var bevæbnet med pistoler og håndgranat.

I alt tre blev dræbt og to såret under episoden, der fandt sted i januar i 2011.

To mænd anholdt
Optagelserne er blevet offentliggjort, efter at en af hovedmændene bag angrebet, Jose Alfredo Campos, også kendt under aliaset 'El Freddy', blev anholdt i sidste måned.

Han er den anden gerningsmand i rækken, som politiet har arresteret i forbindelse med mordene. Den første er allerede blevet dømt for sin medvirken og sidder nu fængslet.

SE OGSÅ:

Samfund TV: Skudt i hovedet for rullende kamera

De to andre medsammensvorne menes at være blevet dræbt i forbindelse andre banderelaterede hændelser.

Mændene menes at være del af en større bande i Guadalajara, som står bag en række narkorelaterede mord og kidnapninger i regionen.

Blodig drabsstatistik
Den mexicanske regering offentliggjorde tidligere i år nye tal, som viste at knap 13.000 mennesker blev dræbt som følge af organiseret kriminalitet fra januar til september i 2011.

SE OGSÅ:

Oksana Maker blev begravet i en åben kiste. (Foto: Screendump fra tv-indslag) Samfund TV: Tårevæddet begravelse for Oksana

Lagt sammen med tidligere mordstatistikker er rundt regnet 47.500 personer blevet dræbt i Mexico, siden landets præsident, Felipe Calderon, erklærede krig mod landets narkokarteller tilbage i 2006.

Se videoen ved at klikke på tv-klippet øverst i artiklen!

Se meget mere tv på Ekstra Bladet TV

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 
0 kommentarer
Vis kommentarer