Gitte siger: Hans opførsel er ikke ok

Skriv til Gitte Nielsen: Eks-modellen giver råd om stort og småt til Ekstra Bladets læsere. I denne uge handler det om utroskab i vennekredsen og om livets mening

(Foto: Benjamin Kurstein)
(Foto: Benjamin Kurstein)

Klik her og skriv til Gitte: Har du et dilemma? Skriv til spoerggitte@eb.dk. Hver uge besvarer jeg en række spørgsmål og belønner det bedste med en signeret kopi af min selvbiografi 'Gitte Nielsen - du har kun et liv'.

Du skal fortælle ham, at hans opførsel ikke er o.k.
Kære Gitte

Jeg har brug for et råd. Jeg har et par bekendte, som har været kærester i nogle år. Manden er min kollega, men jeg kender dem begge to og ses også med hende på café fra tid til anden.

Nu har jeg flere gange oplevet ved diverse fester, hvor hun ikke er med, at han er utro. Altså, jeg ved ikke, om han ligefrem går i seng med andre, men han flirter og kysser andre kvinder helt åbenlyst.

Hun ved ingenting, og jeg har virkelig svært ved at mødes med dem begge, når jeg ved, hvad jeg ved. Nu taler de om at flytte sammen, og jeg er simpelthen i tvivl om, hvorvidt jeg skal sige noget.

Hvad ville du gøre?
Hilsen den dilemma-ramte

Hvad vil du spørge Gitte om? Skriv til spoerggitte@eb.dk

Hej dilemma-ramte
Det er en lidt tricky situation, du er havnet i. Jeg ville tage ham til side en dag og fortælle ham, at du holder af dem begge som venner, og at du dels synes, det er forkert, og at det dels generer dig meget, at han flirter og kysser med andre end hans kæreste.

Forhåbentligt vil dit lille vink med en vognstang få ham til at vågne op og indse, at hans opførsel ikke er i orden.
K.h. Gitte

Hvad vil du spørge Gitte om? Skriv til spoerggitte@eb.dk

Meningen med livet er, hvad du gør med det
Kære allerdejligste Gitte
Først: Fedt at læse om en kvinde, som har prøvet det hele -og mere til. Jeg har et spørgsmål til dig, som jeg har gået og grublet over:

Hvad er meningen med livet egentlig? Sådan, dybest set...
Mange varme kram
JBL, Rødovre

Hej JBL
Meningen med livet er, hvad du gør med det. Forhåbentlig er du på et sted i din tilværelse, hvor du ved, at der altid er noget nyt, man kan lære, f.eks. at elske sig selv, respektere andre, acceptere ting, der ikke står til at ændre, og at være åben.

Det er også vigtigt at kunne give, at du altid har armene åbne, så de også kan modtage. Og så er min mening med livet helt bestemt at gøre Jorden til et bedre sted.

Tak for dit interessante spørgsmål.
Gitte

Hvad vil du spørge Gitte om? Skriv til spoerggitte@eb.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer