TV: Skambidt tv-vært udskrevet - nu taler hun ud

Tv-værten Kyle Dyer blev for lidt over to uger siden bidt af en forbudt hunderace under et tv-interview på amerikanske 9NEWS - nu er hun udskrevet fra hospitalet og taler ud om episoden

Kyle Dyer var hårdt medtaget af biddet, men kan nu 14 dage efter tale igen. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
Kyle Dyer var hårdt medtaget af biddet, men kan nu 14 dage efter tale igen. (Foto: Screendump fra tv-indslag)

På direkte tv kunne seere af den amerikanske tv-station, 9NEWS, der har base i Denver, se den garvede tv-vært Kyle Dyer blive bidt i ansigtet af hunden max. En hund af racen argentisk dogo eller mastiff, der er forbudt i Danmark og flere steder i USA.

SE BIDDET HER:

Hunden Max blev bjærget op af en tilfrosset sø i mandags. Men da den genså sin redningsmand i går, var humøret omtrent lige så koldt som vandet i søen. (Foto: Screendump fra tv-indslag) TV - 9. feb. 2012 - kl. 13:23 TV: Her bider bjærget hund tv-vært i ansigtet

Hunden var inviteret i studiet, fordi den dagen forinden var blevet reddet op af en tilfrosset sø af en brandmand. Men den lykkelige historie endte altså tragisk.

Syet med 70 sting
I weekenden blev Kyle Dyer endelig udskrevet fra hospitalet efter 14 dage, hvor hun ikke var i stand til at tale, da hendes mund var syet sammen med 70 sting af hensyn til helingen.

- Lige da jeg blev bidt, var jeg ikke klar over, hvor alvorligt det var. Men jeg så alt blodet og konstaterede, at mine læber ikke rørte hinanden, og at det meste af overlæben manglede, fortæller Kyle i et interview til Denver Post.

Episoden har skabt masser af debat - både i USA og herjemme på ekstrabladet.dk, hvor vi også har dækket sagen.

SE MERE:

Kyle Dyer er hårdt medtaget, efter hunden Max bed hende i ansigtet under et indslag på 9NEWS. (Foto: Screendump fra tv-indslag) Samfund - 14. feb. 2012 - kl. 12:35 TV: Syet med 70 sting efter hundebid på tv

Men på trods af de mange ondskabsfulde beskeder, Kyle har modtaget, fokuserer hun på de mange mennesker, der har ønsket hende god bedring. I øvrigt bærer hun ikke nag overfor hverken hund eller ejer.

- Jeg er da glad for, at hunden er tilbage hos sin ejer. Jeg ønskede aldrig andet, det var et uheld, understreger Kyle.

Bøde til ejerne
For mens hun lå på hospitalet, var den over 40 kilo tunge hund i karantæne på en kennel, da den ikke havde de nødvendige rabbiesvaccinationer. Men Max er altså nu tilbage hos sine ejere, der efterfølgende har modtaget bøder for ikke at have styr på vaccinen, ikke at have hunden i snor og ikke at have kontrol over hunden.

Kyle Dyer har stadig ikke fået følelsen tilbage i sine læber, og det er usikkert om hun overhovedet gør det. Ligesom det heller ikke er afgjort, om hun kan vende tilbage til skærmen, selv om hun håber på det.

Se interviewet med Kyle Dyer og billederne fra hospitalet i tv-indslaget over artiklen!

1 af 2 Den 40 kilo tunge hund Max går her til angreb. Racen, argentinsk mastiff, er forbudt her i Danmark og flere steder i USA. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
2 af 2 Kyle Dyer var hårdt medtaget af biddet, men kan nu 14 dage efter tale igen. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
0 kommentarer
Vis kommentarer