TV: Her smadrer biler sammen midt i nyhederne

En taxa og en personbil stødte hårdt sammen midt i en direkte nyhedsudsendelse. Kameramand og journalist var tæt på at blive ramt, og manden i personbilen kom på hospitalet - SE TV KLIP

Der kom ekstra knald på den direkte rapport om stigende benzinpriser, som tv-reporteren Adrienne Pedersen forleden leverede på kanalen WFLA i Florida.

Da Pedersen stod foran en tankstation og snakkede løs til kameraet smadrer en taxa nemlig hårdt sammen med en personbil, lige bag hende.

SE OGSÅ: TV: Mand falder på motorsav i nyhederne

Kameramanden fortæller, at både journalisten og ham selv var tæt på at blive ramt:

– Taxaen havde så meget fart på, at den bogstavelig talt spinnede bilerne mod os. Heldigvis blev bilerne stoppet, da de ramte en bunke jord i en rabat, siger Rugene Moore til WPTV.com.

Værre gik det dog for føreren af personbilen, der røg på hospitalet efter det ubehagelige sammenstød.

SE OGSÅ: TV: Bilist brager op i enden på live-reporter

Fortsatte rapporten
Selvom larmen fra ulykken lige bag hende var højlydt, fortsatte Adrienne Pedersen med at rapportere som intet var hændt. Hun havde ingen anelse om hvad der var sket, før nyhedsværten hjemme i studiet fortalte hende det, i den direkte udsendelse:

– Da jeg så hvad der var sket, ville jeg bare komme af luften, så vi kunne løbe over og tjekke om de var okay, siger Pedersen.

SE OGSÅ: TV: Reporteren der blev taget bagfra i nyhederne

Så snart tv-værten i studiet fik ordet igen, kommenterede hun ulykken med ordene:

– De var sikkert chokerede over de høje benzinpriser.

0 kommentarer
Vis kommentarer