... Glæd dig til i morgen

For i dag gælder det om at holde på hat og briller

Måske solskinnet torsdag  kan lokke erantis op af jorden. (Arkivfoto: Polfoto/Kim Agersteen)
Måske solskinnet torsdag kan lokke erantis op af jorden. (Arkivfoto: Polfoto/Kim Agersteen)

Det bliver skidt, før det bliver godt, men så bliver vejret også ganske nydeligt, hvis man skal tro DMIs vagthavende meteorolog Jesper Eriksen.

Han beretter, at det i dag bliver meget blæsende og at der kommer en del rusk og regn.

- Vi har en grå og blæsende dag i vente, men der vil kun stedvis komme lidt regn eller finregn af og til, sidst på dagen får den nordvestlige del af landet dog mere udbredt regn, rapporterer han på DMI's hjemmeside.

I aften og først på natten tiltager både regnen og blæsten. Den kraftigste vind vil være ved kyster med pålandsvind, og der vil komme udbredt regn til hele landet.

Men så sker der noget dejligt.

For torsdag kan man se frem til at nyde solen en del steder, og det bliver helt op til ni graders varme. Måske endda lokalt op til 10 grader, hvilket i så fald bliver første gang i år, at vi rammer tocifrede varmegrader, jubler DMI.

End ikke når mørket sænker sig over landet torsdag, vil temperaturen komme ned på de 0 grader. DMI lover nattetemperaturer på tre til seks varmegrader.

Først i weekenden kan temperaturen om natten komme lige ned under de nul, så frosten er endnu ikke helt ude af jorden.

Og en af de sikre forårsbebudere - storkene - har sat sig i bevægelse, melder storkene.dk Fra Afrika og Spanien er der melding om, at storkene er begyndt at flyve mod nord.

Tjek din lokale vejrudsigt på vejret.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer