Overlevede på sodavand, smøger og serier

Den 44-årige, som blev gravet frem af sneen i Sverige, kan have forberedt sig på at være i bilen over længere tid

Den 44-årige mand, som blev fundet på bagsædet af denne bil, har tilsyneladende planlagt at skulle bo der i en længere periode. (foto: Patrick Trädgårdh/Aftonbladet)
Den 44-årige mand, som blev fundet på bagsædet af denne bil, har tilsyneladende planlagt at skulle bo der i en længere periode. (foto: Patrick Trädgårdh/Aftonbladet)

En mager, udsultet svensker blev i går fundet på bagsædet af en indesneet bil i et skovområde ved Umeå i Sverige af to tilfældigt passerende snescooterførere.

LÆS OGSÅ:

Lå to måneder i indesneet bil

Her havde han efter eget udsagn befundet sig siden 19. december og bare spist sne - noget politiet i første omgang ikke fandt grund til at betvivle.

Flere stillede sig i midlertid undrende over for historien, inklusiv den tidligere jægersoldat Thomas Rathsack, da Ekstra Bladet i går blandt andre forelagde ham historien.

- Det er jo absurd. Han skulle jo være død nu, lød det fra manden, der ellers også selv har prøvet lidt af hvert.

Havde planlagt ophold
Nu viser det sig imidlertid, at der hos manden også blev fundet blandt andet hudcreme, sodavand, cigaretter og tegneserier. Det skriver flere svenske aviser i dag.

Alt lå henslængt fordelt i bilens forreste del, og bagsædet brugte den 44-årige så tilsyneladende som soverum.

Svenske Aftonbladet skriver, at en af årsagerne til, at manden valgte at bo i bilen, er, at han havde personlige problemer. Han skulle også have oparbejdet sig en større gæld.

Til trods for at manden var borte i mindst to måneder, var der ingen, som meldte ham savnet.