Far pløkker datters bærbare med dum-dum-kugler

Ni huller blev en bærbar computer pyntet med efter en vred far ville sætte en stopper for teenagedatterens utilfredse Facebook-opdateringer

Det er indtil videre slut med facebook-opdateringer for en 15-årig pige i North Carolina i USA.

Teenageren Hannah troede, hun havde skjult et vægopslag for sin far, men åbenbart ikke godt nok. I opslaget klager hun over at blive behandlet som en slave, og at hun skal hjælpe til derhjemme med for eksempel at tømme opvaskemaskine og redde sin seng.

Som modsvar indspillede hendes far en YouTube-video, hvor han mod slutningen i klippet på næsten otte et halvt minut hiver sin kaliber .45 frem. Herefter skyder han løs på den blanke bærbare, der bliver gennemhullet.

Se videoen i sin fulde længde her (8:23 min)

- Du har det let. Men det kommer til at blive hårdere for dig. Meget hårdere, lover faren i videoklippet.

Han er skuffet over sin datters opførsel, hendes utaknemlighed og manglende respekt for de voksne i hendes liv. Han mener, hun burde finde sig et arbejde, så hun kan tjene penge til en ny bærbar. Og til at betale regningen for de dum-dum-kugler, han fyrede ind i computeren.

18.743.511 visninger
Klippet blev lynhurtigt populært, og tælleren på YouTube er langt over 18 millioner. Faren har også fået travlt på sin egen Facebookprofil, hvor trafikken har været overvældende.

Her har han også løbende opdateret, hvordan det gik med Hannah. Han har tilbudt hende, at hun kunne indspille en video med et modsvar, men havde hun efter sigende ikke lyst til.

I kølvandet på den voksende opmærksomhed er Hannah blevet tilbudt et fritidsjob. Hele familien er blevet spurgt, om den kunne tænke sig sit eget tv-show, og også både politi og de sociale myndigheder har vist familien ekstra interesse. Og som en ekstra bonus har han kunnet bruge opmærksomheden til at samle penge ind til den amerikanske organisation for muskelsvind.

Hannah har det godt
’Jeg indrømmer, at det ikke var et godt eksempel på mig som far. Jeg havde læst hendes vægopslag igen og igen i omkring en time. Nogle gange med tårer i øjnene, andre gange med så stor vrede, at mine hænder rystede, og jeg gjorde meget for at være civiliseret i mit svar, har han skrevet på sin Facebook-væg.

Udover at være flov over situationen, har Hannah det godt, skriver han.

Hvad synes du om farens reaktion? Stem til højre for artiklen og skriv din kommentar herunder

0 kommentarer
Vis kommentarer